11.10.23 DI Handel Nyheder

Ansvarlig forretningsførelse: Styrk din virksomhed med Due Diligence!

I en tid, hvor ansvarlig forretningsførelse ikke længere blot er en mulighed, men også en uundgåelig nødvendighed, står virksomheder over for udfordringen med at forstå de frivillige internationale standarder for ansvarlig forretningsførelse, der udgør fundamentet for kommende lovkrav.

DI Handel og UN Global Compact Network Denmark inviterer dig til en unik workshop, der dykker ned i betydningen af due diligence og hvordan det kan styrke din virksomheds konkurrencefordel. Due diligence repræsenterer essensen af god risikostyring, og det hjælper virksomheder med at identificere og håndtere risici for mennesker, samfund og miljø, før de opstår som en konsekvens af virksomhedens aktiviteter. Gennem due diligence minimeres risikoen for uønskede overraskelser og skaber et solidt beslutningsgrundlag for din virksomhed.

Begrebet due diligence har sine rødder i FN’s Vejledende Principper for Menneskerettigheder og Erhvervsliv og er indlejret i OECD's retningslinjer for multinationale virksomheder. På workshoppen vil du lærer mere om de internationale rammeværker og de seks skridt, der giver virksomheder mulighed for at arbejde metodisk med at identificere og håndtere de risici, som er forbundet med at drive forretning.

Denne workshop kommer som respons på den kommende EU-lovgivning, der pålægger virksomheder omhyggelig håndtering af risici inden for menneskerettigheder og miljø i deres egen forretning og forsyningskæde. Workshoppen er skræddersyet til at ruste små og mellemstore virksomheder (SMV'er) til at implementere due diligence i praksis.

Hvad kan du forvente?

Tilmeld dig vores gratis workshop for at få en dybdegående indsigt i, hvordan din virksomhed kan implementere de internationale standarder og styrke din konkurrencefordel i en verden, der fokuserer på ansvarlig forretningsførelse og bæredygtighed.

Du får ikke kun viden, men også praktiske redskaber til at styrke din virksomheds konkurrenceposition og samtidig fremme menneskerettigheder og miljøansvar.

Målet er at give din virksomhed den nødvendige viden og de redskaber det kræver, at sikre ansvarlig forretningsførelse, uanset din virksomheds størrelse eller branche.

Relateret indhold