GettyImages
14.02.23 DI Handel Nyheder

Kan det fysiske møde stadig skabe værdi?

Det er naturligvis en vigtig overvejelse, når man opretter et netværk indenfor SCM/Logistik under DI Handel. Logistik og SCM netværket rummer aktører fra hele forsyningskæden, og deltagere har derfor et solidt udgangspunkt for at udvikle bedre løsninger med afsæt i erfaringer, de hver især har gjort sig.

2023 forventes at blive et udfordrende år for landets virksomheder, hvor økonomien forventes at vende og usikkerheden vil stige. Tiden, hvor man ”bare” var underleverandør er slut – nu rækker ansvaret bredere og samarbejdet dybere. Effektive bæredygtige processer, velfungerende globale forsyningskæder og logistik er helt afgørende for bundlinjen, uanset om I er en stor eller mindre virksomhed.

Måske kan man ligefrem tale om et skiftet fokus fra langsigtet planlægning til det mere nære og kortsigtede? … Eller er det ikke helt så entydigt og simpelt? Det får du muligheden for at drøfte med ligesindede.

Et landsdækkende netværk, hvor man mødes fysisk skal især bidrage med:

  • At bygge stærke og meningsfulde relationer
  • At hjælpe dig til at træffe bedre beslutninger
  • Inspirere til nye ideer og sætte forandring i gang

SCM/Logistik netværket under DI Handel er heldigvis blevet godt modtaget. Der er allerede deltagere fra alle led i forsyningskæden. Vi er blevet opdateret på den digitale forsyningskæde, e-handels logistik og meget mere. 

Vi mødes fire gange årligt skiftevis i Øst- og Vest Danmark og oftest hos en deltagende virksomhed, hvor vi samtidig bl.a. ser eksempler på automatiserede forsyningskæder.

Næste møde er 19. april hos Københavns Lufthavn. Temaet er den globale forsyningskæde i et import/eksport perspektiv.

Netværk

Måske har du også behov for at møde ligesindede og blive inspireret?

Fik vi sagt, at netværket er gratis for medlemmer af DI Handel - Tilmeld dig her: Logistik & Supply Chain Management.

Skrevet af:

Poul Skovgaard

Relateret indhold