07.06.23 DI Handel Nyheder

Den Store Samfundskage-dyst

Hvilke ingredienser indeholder den perfekte samfundskage? Måske øget arbejdsudbud, ambitiøse klimamål, digital førertrøje, innovation, reduktion i administrativt bøvl, styrket iværksætteri eller noget helt andet? Med inspiration fra Den Store Bagedyst præsenterer vi Den Store Samfundskage-dyst, hvor tre hold kæmper om at sammensætte den bedste og største samfundskage på årets Folkemøde.

Torsdag den 15. juni skydes Folkemødet 2023 i gang. DI – Dansk Industri er igen i år stærkt repræsenteret med en bred vifte af folkelige, faglige og sjove events. Et event du ikke vil gå glip af er Den Store Samfundskage-dyst, der løber af stablen torsdag kl. 12.15 på DI Hjørnet.

Optimale rammevilkår og stærke virksomheder, der fortsætter med signifikant at bidrage til samfundskagen, kræver ambitiøse reformer! I DI ved vi, at det bl.a. kræver øget arbejdsudbud, ambitiøse klimamål, digital førertrøje, innovation, reduktion i administrativt bøvl og styrket iværksætteri. Når DI har fokus på disse og mange andre dagsordener, så er det fordi vi og vores medlemsvirksomheder har store ambitioner for Danmark, og dermed også for at skabe den størst mulige samfundskage.

Med ”Den store samfundskage-dyst” lægger vi op til en snak om, hvad samfundskagen egentlig bør bestå af, og hvordan vi udvider og bruger den bedst. Det gør vi med en dyst mellem tre unikke, håndplukkede hold af samfundslagkage-bagere, hvor kun fantasien sætter grænser, og hvert hold bliver bedømt på brugen af ingredienser, udseende og koncept af deres samfundskage.

Så er du på folkemødet torsdag, så kom forbi DI Hjørnet (F34), hvor Rosa Kildahl, som du kender fra Den Store Bagedyst, sammen med Branchedirektør Jacob Kjeldsen vil lede os igennem eventet, hvor de dygtige samfunds(lag)kage-bagere vil give sig i kast med kagebageri og velargumenterede ingredienser.

Hvad skal du vide?

Hvor og hvornår?
Dysten foregår torsdag den 15. juni 2023 kl. 12.15 - 13.00 på DI's Havnegadescene – DI Hjørnet I Allinge på Bornholm (F34).

Hvem kan du møde?
Samfundskage-bagere:

 • Thomas Skriver Jensen, MF for Socialdemokratiet 
 • Maria Ladegaard, Landsformand for Venstres Ungdom
 • Andreas Kofoed Sørensen, Managing Director & Co-founder, Birdie
 • Lykke Friis, direktør i Tænketanken Europa
 • Mona Juul, erhvervsordfører for Konservative
 • Thomas Bernt Henriksen, erhvervsredaktør, Berlingske

Dommerpanel:

 • Anders Søndergaard, direktør, DI
 • Annette Estø, CEO, Fleye
 • Britta K. Stenholt, CEO, Stark Denmark

Værter:

 • Jacob Kjeldsen, branchedirektør, DI Handel
 • Rosa Kildahl, tidl. deltager i Bagedysten

Et spændende program!

Der er en masse andre spændende events på DI Hjørnet (F34) heriblandt kan du glæde dig til Modeshow: Politikere på catwalken i bæredygtighedens tegn, der løber af stablen torsdag kl. 18.15 – 19.00, når vi forvandler scenen til en catwalk. Så kom og se de flotte, upcyclede tøjkollektioner fremvist af en række politikere.

Læs mere og se hvad DI har ellers har på programmet her: DI på Folkemødet - Dansk Industri

Relateret indhold