Styrken til at levere

Styrken til at levere: DI Produktion lancerer ny kampagne

Hver dag er der mere end 300.000, der går på arbejde i en produktionsvirksomhed. Og i 2022 bidrog danske produktionsvirksomheder og deres ansatte med 113 mia. kr. til statens og kommunernes budgetter. Det svarer til det offentliges årlige udgifter til folkeskolen, forsvaret og sport og fritid tilsammen.

Produktionsdanmark er afgørende for dansk økonomi og velfærd. Vi tager ansvar for vores lokalsamfund og skaber arbejdspladser på tværs af hele landet. Vi har også en hovedrolle, når det gælder grøn omstilling og udvikling og fremstilling af de løsninger, som morgendagen kalder på. For vi har styrken og kompetencerne til at levere.

I DI Produktion vil vi gøre opmærksom på netop dét og styrke viden om de 2.600 produktionsvirksomheder, vi repræsenterer. Derfor har vi besøgt en række forskellige medlemmer rundt om i hele landet og lavet en kampagnefilm. Under budskabet ”Styrken til at levere” giver den indblik i vores allesammens produktionsdanmark.  

Som branchefællesskab arbejder vi hver dag på at sikre de bedst mulige rammer for at drive produktionsvirksomhed i Danmark og for at synliggøre den betydning for dansk vækst og velstand, som virksomhederne har uanset størrelse og branche. 

I de kommende måneder vil du blive mødt af forskellige kampagneelementer på DI Produktions digitale kanaler.

 

DI Produktions tre mærkesager

 1. 1

  Grøn omstilling

  Danmark har ambitiøse klimamål i 2025, 2030 og 2045. De danske produktionsvirksomheder spiller en nøglerolle ift. at nå målene. Det gælder både sektorens egne reduktioner, men i lige så høj grad fordi virksomhederne udvikler morgendagens grønne løsninger. Grøn omstilling er et afgørende konkurrenceparameter for langt de fleste danske produktionsvirksomheder.

 2. 2

  Arbejdskraft i verdensklasse

  Danmark kommer til at mangle arbejdskraft i de kommende år. Store årgange forlader arbejdsmarkedet, og mindre årgange kommer ind. Danske produktionsvirksomheder risikerer ikke blot at miste styrke og tabe omsætning og vækstmuligheder på gulvet. Tempoet i den grønne omstilling taber også kraft, hvis ikke vi har de rigtige kloge hænder og hoveder, der kan udvikle og levere de grønne løsninger i Danmark og ude i verden.

 3. 3

  Digitalisering og automatisering

  Den digitale udvikling bevæger sig hurtigere end nogensinde før. ChatGPT er bare ét eksempel på, at grænserne rykkes markant i disse år. Danske produktionsvirksomheder er i skarp konkurrence med udenlandske virksomheder om at forstå, implementere og opnå udbytte af de nye teknologier, som kan sikre stigende produktivitet og stærkere konkurrenceevne.

Jakob Kæstel Madsen

Jakob Kæstel Madsen

Chefkonsulent

Søren Jensen

Søren Jensen

Seniorchefkonsulent

Jette Nøhr

Jette Nøhr

Seniorchefkonsulent