10.03.22 DI Produktion Nyheder

Deltag på verdens førende industrimesse

Mød kunderne på verdens førende industrimesse | Hjælp dine internationale ansatte | Ugens virksomhed: Bladt Industries


Mød kunderne på verdens førende industrimesse
På Hannover Messen, som finder sted fra den 30. maj til den 2. juni 2022 i Hannover, møder du industrielle kunder, der leder efter nye produkter, værktøjer, komponenter, systemløsninger m.m. Når du udstiller på en dansk fællesstand, får du de bedste muligheder for markedsføre og synliggøre din virksomhed over for nye og eksisterende kunder. Læs mere om messen, deltagelse og priser på danishexport.dk.

Hjælp dine internationale ansatte 
Skattekort, forskudsopgørelse, B-skat og fradrag – det danske skattesystem er ikke altid lige ud af landevejen, og slet ikke, hvis man kommer fra en helt anden (skatte)kultur. Derfor tilbyder DI to gratis Q&A skattewebinarer for internationale ansatte i samarbejde med Skattestyrelsen. Det første webinar afholdes den 22. marts fra 17:00 – 18:30. Læs mere og tilmeld dig på di.dk.

Ugens virksomhed: Bladt Industries
Ugens virksomhed, Bladt Industries, lagde i 2021 hele sin forretning om. Fra igennem årtier at have produceret stålkomponenter til blandt andet oliefelter i Nordsøen besluttede virksomheden, at den fremadrettet kun skulle producere til den grønne omstilling. I dag producerer Bladt Industries således fundamenter og substationer til havvindmølleparker. Læs om Bladt Industries’ grønne omstilling på iu.dk.

Relateret indhold