07.04.22 DI Produktion Nyheder

Deltag i webinar om stigende råvare- og energipriser

Ugens virksomhed: SulfiLogger | Stigende råvare- og energipriser | Er du ajour med ferie, sygdom og barsel?


Ugens virksomhed: SulfiLogger
Ugens virksomhed, SulfiLogger A/S, producerer og sælger sensorer til måling af svovlbrinteniveauer i kloaksystemer, i biogasanlæg og i olie og gas. I et MADE Demonstrationsprojekt har SulfiLogger vist, at lasersvejsning kan erstatte lim i deres sensorer, hvilket giver mulighed for en væsentlig optimering i produktionen. Læs om SulfiLogger og den nye viden om lasersvejsning på made.dk, hvor du også ansøge om at blive en del af et MADE Demonstrationsprojekt.

Stigende råvare- og energipriser 
Stigende råvare- og energipriser har i lang tid været en udfordring for danske virksomheder. En udfordring som ikke bliver mindre af den forfærdelige krig mellem Rusland og Ukraine. Deltag i webinaret ”Stigende råvare- og energipriser” den 27. april kl. 10.00 – 11.30, hvor vi dykker ned i både årsager og fremtidsperspektiver for udviklingen i råvare- og energipriserne. Læs mere og tilmeld dig på di.dk.

Er du ajour med ferie, sygdom og barsel?
Kurset ”Ajour med ferie, sygdom og barsel” giver dig et tværgående indblik i reglerne om ferie, sygedagpenge og sygeløn samt reglerne om barsel og barselsorlov. Du bliver klædt på til at kunne administrere reglerne i din virksomhed og undgå de mange faldgruber, som kan koste både tid og penge at falde i. Online kurset finder sted den 10. maj kl. 09.00 – 13.00, og du kan læse mere og tilmelde dig på di.dk.

Relateret indhold