Nicolai Lorentzen
07.12.23 DI Rådgiverne Nyheder

DI Rådgiverne styrker sin bestyrelse

DI Rådgiverne har fået fem nye bestyrelsesmedlemmer, henholdsvis Jan C. Olsen, CEO hos EY Denmark, Mari Lea Randsborg, CEO hos Cobe, Rasmus Ødum, Group COO hos COWI, Stine Halberg, CEO hos Wilke, Tine Holmboe, CEO hos Dissing & Weitling. Dertil bliver siddende medlem, Martin André Dittmer, Managing Partner hos Gorrissen Federspiel, valgt som ny bestyrelsesleder for DI Rådgiverne.

DI Rådgivernes nye bestyrelsesleder, Martin André Dittmer, udtaler: ”Jeg vil gerne takke den samlede bestyrelse for valget. Som rådgivervirksomheder, er vi afhængige af at kunne tiltrække de bedste hoveder. Det er forudsætningen for, at vi kan levere den størst mulige værdi for vores kunder og klienter. Det stiller høje krav til uddannelsessystemet. Jeg vil bidrage til, at DI Rådgiverne bliver en tydelig aktør, når det drejer sig om at sikre – og højne – kvaliteten af de uddannelser, vi er særligt investerede i.”

Jan C. Olsen udtaler: "Jeg ser meget frem til at arbejde sammen med DI Rådgiverne og deres medlemmer for at styrke rådgiveres rolle i Danmark og internationalt. Vi vil fokusere på at fremme digitalisering, mangfoldighed, grøn omstilling, og hvordan vi sammen løser fremtidens velfærdsudfordringer."

Mari Lea Randsborg, CEO for Cobe, udtaler: ”Jeg er utrolig glad for at træde ind i DI Rådgivernes bestyrelse som vicebestyrelsesleder. Rådgiverbranchen er udfordret fra flere sider og kun sammen, har vi mulighed for at understrege den værdi, der skabes. DI Rådgiverne har et stort ansvar i at udvikle løsninger på de samfundsforandringer, vi står overfor, og kan dermed påvirke rammevilkårene til vores alles fælles bedste. Og netop dét arbejde glæder jeg mig utrolig meget til at bidrage til.”

Rasmus Ødum, Group COO for COWI, udtaler: ”Rådgivende virksomheder skaber stærke løsninger til samfundets største udfordringer. Helt centralt står grøn omstilling, digitalisering og kompetenceopbygning på tværs af den offentlige og private sektor. DI Rådgiverne sikrer, at erfaring og ny viden kommer i spil, så branchen har en stærk, samlet stemme i debatten. Jeg er beæret over indstillingen og ser frem til i samarbejde med resten af bestyrelsen at sætte retning for Danmarks vigtigste branchefællesskab.”

Stine Halberg, CEO for Wilke, udtaler: ”Jeg ser frem til at træde ind i bestyrelsen og aktivt bidrage til at styrke rådgiverbranchens position som en væsentlig samarbejdspartner i diskussionen om at tiltrække kvalificeret arbejdskraft, forstå betydningen af kandidatreformen for de kommende talenter, vores rolle i den grønne omstilling og aktivt arbejde for at fremme diversitet i toppen af dansk erhvervsliv. Sammen skal vi forme fremtiden for rådgiverbranchen og erhvervslivet som helhed."

Tine Holmboe, CEO for Dissing & Weitling, udtaler: ”Jeg glæder mig i dén grad til at repræsentere arkitekterne i DI Rådgivernes bestyrelse! DI Rådgiverne kan nemlig samle forskellige rådgivere om de udfordringer og muligheder, samfundet står midt i, fx AI og den grønne omstilling. Jeg håber at kunne bruge min erfaring og praksisviden fra arkitektfaget på tværs af det samlede rådgiverfelt – for de kompetencer er ikke kun relevante og værdifulde for arkitekter, men for alle rådgivere.”

DI Rådgiverne er branchefællesskabet for rådgivere i Dansk Industri og repræsenterer over 700 rådgivervirksomheder. DI Rådgiverne ser frem til at drage nytte af den nye bestyrelses ekspertise, engagement og bidrag – og sammen fortælle om rådgiveres rolle i samfundet.

Relateret indhold