Kulturkraft i Industriens Hus

Kulturkraft
15.09.22 Turisme, Kultur & Oplevelser Nyheder

Kun tre uger til Kulturkraft 2022

DI inviterer sammen med BARC Scandinavia og Kulturmonitor fredag d. 7 oktober til kulturkonferencen Kulturkraft. Deltag i en inspirerende dag hvor internationale topnavne deler ud af deres erfaring og perspektiver på hvilke potentialer kulturen rummer.

Der var tæt pakket i Industriens Hus sidste år i oktober, da knap 220 danske og nordiske gæster, deltog i den første udgave af kulturkonferencen Kulturkraft. På baggrund af den flotte tilslutning, samt den positive feedback, gentages succesen i år. Dette vil foregå i Dansk Industri fredag d. 7. oktober fra kl. 9:30-15:30.

Dagen vil byde på seks informationsrige oplæg, hvor internationale hovednavne og markante, danske profiler giver deres bud på hvilke potentialer kulturen rummer her og nu, skræddersyet til et skandinavisk perspektiv.

Interessante oplægsholdere

Blandt oplægsholderne er blandt andet Michaela Greene, partnerships and impact director ved Roundhouse i London, Alex Bayley, chief marketing officer ved National Theatre of Great Britain og Olga Tykhonova fra konsulent- og forskningsvirksomheden Museum Booster. Alle sessions vil blive modereret af danske kapaciteter fra kulturlivet og den kreative sektor, for at sikre at der bliver bygget bro mellem de internationale cases og den skandinaviske virkelighed. Deltag derfor i en inspirerende dag fyldt med perspektiver på hvordan kulturens potentialer i endnu højere grad kan udnyttes i din virksomhed.
 
Bag Kulturkraft står Dansk Industri, netværks- og rådgivningsorganisation BARC Scandinavia, og Kulturmonitor – et partnerskab der er gået sammen med målet om at gøre den danske kultur- og oplevelsesindustri mere robust og samarbejdende. Fælles for de tre partnere er enigheden om at det er på tide at føje nye impulser og tanker til et område, der på mange måder står bagerst i køen, når politikere og erhvervsliv skal bane vejen for fremdrift og innovation.

Vi håber I vil tage godt imod programmet og bruge dagen d. 7 oktober sammen med os - og bidrage til at indfri ambitionen om en ny, stærk kulturkonference, som bringer sektoren sammen med internationale topprofiler.

Astrid Kjelgaard
Skrevet af:

Astrid Kjelgaard

Henrik Langgaard Lystbæk

Henrik Langgaard Lystbæk

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3957
  • Mobil +45 2284 6867
  • E-mail hely@di.dk

Relateret indhold