30.01.24 Turisme, Kultur & Oplevelser Nyheder

Proshop Europe: innovative løsninger og eventmagi

Proshop Europe har siden deres etablering i 1999 fokuseret på at skabe unikke AV-løsninger, der bidrager til at gøre enhver begivenhed mindeværdig. I den forbindelse er de gået fra at være en mindre udlejningsvirksomhed, til at være Danmarks førende virksomhed indenfor salg og udlejning af professionelle og tekniske totalløsninger.

Proshop Europe opererer gennem to separate enheder: Proshop Europe, som står for udlejning og opsætning af AV-udstyr, og Expromo, der fungerer som deres brand og står for design, udvikling og produktion af topkvalitets storskærme og LED-produkter.

I forbindelse med afholdelse af events, kan Proshop Europe dække en bred vifte af behov, herunder lys, lyd, LED-skærme og afvikling. Dette har gjort det muligt for dem at levere tekniske løsninger til en bred vifte af arrangementer, der spænder fra events og konferencer til møder og koncerter.

Vi har været på besøg hos Proshop Europe kontoret i Aarhus, hvor administrerende direktør Jens-Ulrik Carstensen blandt andet fortalte om deres største muligheder og arbejdsområder i den kommende tid. Derudover gav han indblik i de udfordringer, de står overfor, og satte ord på Danmarks største styrker som en attraktiv turistdestination.

Venues i høj kvalitet

Landets venues nævnes som en klar fordel for Proshop Europe, da kvaliteten af disse er med til at tiltrække flere enhvers- og mødeturister til landet: 

Det er landets venues, der trækker de store konferencer til Danmark og er med til at sætte Danmark på verdenskortet. Det er helt klart, at der er blevet investeret i venues i Danmark, og man er begyndt at kigge meget på indretningen, så de er fleksible og interessante at komme i - og det er med til at gøre Danmark spændende Jens-Ulrik Carstensen, adm. direktør hos Proshop Europe
Astrid Kjelgaard
Skrevet af:

Astrid Kjelgaard

Relateret indhold