DI Turisme, Kultur & Oplevelser er glade for at byde vores nye chefkonsulent Sofie Nyholm velkommen.

27.03.24 Turisme, Kultur & Oplevelser Nyheder

DI Turisme, Kultur & Oplevelser ansætter erfaren og stærk profil

DI Turisme, Kultur & Oplevelser tilføjer erfaren chefkonsulent til holdet og ser frem til at intensivere indsatsen inden for turisme-, kultur- og oplevelseserhvervene i Danmark.

Hos DI Turisme, Kultur & Oplevelser er vi glade for at byde Sofie Nyholm velkommen til vores team. Sofie har arbejdet som selvstændig konsulent siden 2023 og kommer før det fra en stilling som Head of Market Relations & Strategic Partnerships hos Wonderful Copenhagen, hvor hun havde blandt andet havde ansvar for international pr og mediesamarbejder. Derudover kan hun skrive strategisk rådgiver, souschef og administrationschef på cv’et.

Med Sofie på holdet er vi i DI Turisme, Kultur & Oplevelser klar til, at sætte ekstra fart og styrke bag vores arbejde for kultur- og turismeerhvervene i Danmark. Sofie kommer med en lang række relevante erfaringer – direkte fra turismeerhvervet og fra oplevelsesøkonomien mere bredt set, og vi er glade for at få hende som en del af holdet i Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. Lars Bertolt Winther, Chef for DI Turisme, Kultur & Oplevelser

Som chefkonsulent skal Sofie blandt andet være ansvarlig for at drive og udvikle vores flere af vores stærke netværk, samt nye tilbud til medlemsvirksomhederne i DI Turisme, Kultur & Oplevelser.

Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af DI og indsatsen i Turisme, Kultur & Oplevelser. De seneste 20 år har jeg beskæftiget mig med netop forskellige dele af turisme-, kultur- og oplevelsesøkonomien, og jeg kan ikke forestille mig et bedre sted end DI at fortsætte det arbejde. Sofie Nyholm, Chefkonsulent

Vi har en ambition om, at Danmark skal være den mest attraktive destination for både erhvervs- og ferieturister – og et foregangsland for kultur- og oplevelsesforbrug. Derfor kigger vi også hele tiden på, hvordan vi kan styrke vores medlemstilbud og vores politiske stemme, så vi kan skabe de bedste forudsætninger og muligheder for vores brede medlemskreds af ambitiøse og visionære turisme- og kulturaktører.

Sofie Nyholm er startet i stillingen d. 2. april.

Relateret indhold