Chef for DI Turisme og oplevelser, Maria Krüger Torp på besøg hos Jesperhus og administrerende direktør Thomas BuchTøstesen

29.09.22 Turisme, Kultur & Oplevelser Nyheder

DI byder velkommen til Jesperhus

DI Turisme og oplevelser byder nu endnu en forlystelsespark velkommen til Dansk Industri

Det er med stor glæde, at vi kan byde Jesperhus velkommen i Dansk Industri, hvor forlystelsesparken nu tilslutter sig flere af landets største forlystelsesparker.

DI har i mange år sat landets forlystelsesparker højt på agendaen og arbejder aktivt for at sikre de bedste rammevilkår for nogle af landets væsentligste turistattraktioner. I tilfredshedsmålinger hos turister ligger forlystelsesparker i top som en exceptionel oplevelse i vurderinger af Danmark som feriedestination, og tilfredsheden ligger endda markant over både Norden og Nordeuropa.

”Forlystelsesparkerne i Danmark står i forreste linje som ambassadører for Danmark, og her møder gæsterne oplevelser i verdensklasse. Det er en position, vi i fællesskab skal værne om og sikre for fremtiden, og det har vi fuld fokus på i tæt samarbejde med Foreningen af Forlystelsesparker i Danmark,” siger Maria Krüger Torp, Chef for DI Turisme og oplevelser.

Efter en god sommer post corona fortsætter energipriserne deres himmelflugt, og forbrugertilliden falder. Det presser økonomien, og giver usikkerhed om oplevelsesforbruget i den kommende tid. Derfor er det helt afgørende at tale forlystelsesparkernes sag – og turisme-, kultur- og oplevelseserhvervet op lige nu. Det bliver Jesperhus naturligvis en del af i DI Maria Krüger Torp, Chef for DI Turisme & Oplevelser

Fra blomsterpark til feriepark for hele familien

Historien bag Jesperhus daterer tilbage til 1966, hvor Niels Overgaard åbnede sin blomsterhave – Jesperhus Blomsterpark - op for offentligheden. Allerede første år tiltrak oplevelsesparken 44.000 besøgende, og derfra begyndte udviklingen til nutidens Jesperhus, der i dag også inkluderer hytter, huse, camping, bowling, badeland og meget mere med knap 250.000 besøgende om året. Trods ferieparkens vokseværk er omdrejningspunktet stadig naturen og det imponerende blomsterunivers.

Efter flere år med vækst og besøgsrekorder blev Jesperhus ved årsskiftet opkøbt af skandinaviske First Camp, og i dag er Thomas Buch Tøstesen adm. direktør. Den nye CEO tiltrådte d. 1. august fra et job som hoteldirektør i Legoland.

Astrid Kjelgaard
Skrevet af:

Astrid Kjelgaard

Maria Krüger Torp

Maria Krüger Torp

Chef for DI Turisme & Oplevelser

  • Direkte +45 3377 3464
  • Mobil +45 2625 6230
  • E-mail mkto@di.dk

Relateret indhold