28.09.20 ATL Nyheder

Fornem pris til BMS

BMS vandt i sidste uge en af de prestigefyldte ESTA Awards. Virksomheden blev hyldet for løsningen af en særdeles vanskelig løfteopgave ved Hotel Clarion i Københavns Lufthavn.

BMS skulle i februar 2019 løfte tre kæmpe stålkonstruktioner på plads i forbindelse med byggeriet af Hotel Clarion ved Københavns Lufthavn. Hver af konstruktionerne vejede 75 tons.

Udfordringen var ekstra stor, fordi der var ganske lidt plads mellem bygningen på den ene side og jernbanesporene på den anden side.

-          En af vores ingeniører planlagde arbejdet ned i mindste detalje. Det var en opgave, der krævede mange beregninger og en nøje vurdering af risici, fortæller adm. direktør Jens Enggaard.

Opgaven blev løst, og i sidste uge fik BMS kranbranchens største anerkendelse – en ESTA Award. Det skete i kategorien ”teleskopkraner med en løftekapacitet over 120 ton”.

-          Det er en kæmpe anerkendelse, og det er noget, som vi kan bruge både internt, som et skulderklap til vores dygtige medarbejdere, og eksternt i forbindelse med markedsføring af BMS, siger Jens Enggaard.

ATL ønsker BMS stort tillykke med prisen.

-        Det er flot, når en dansk virksomhed vinder i konkurrence med store internationale virksomheder,  siger Lars William Wesch, direktør i ATL.

ATL er medlem af ESTA og anser organisationen som samlingspunkt for det helt centrale arbejde på europæisk plan for at styrke rammerne for særtransporter og arbejdet med kraner.