Fotokredit: Bilbranchen

02.05.23 DI Bilbranchen Nyheder

Gå ikke glip af Diana Lee på Bilbranchens årsdag

Diana Lee, Co-Founder & CEO for Constellation, USA's førende marketingvirksomhed i den amerikanske bilindustri, kommer til Bilbranchens årsdag og giver indsigt og gode råd om fremtidens salg af biler.

Det udløste stor begejstring i Bilbranchens sekretariat, da Diana Lee i efteråret 2022 takkede ja til deltage på Bilbranchens årsdag 2023 som oplægsholder. For Diana er en særdeles betydningsfuld person i den amerikanske bilindustri.

Diana er indehaver samt stifter af Constellation, som er den førende marketingvirksomhed i den amerikanske bilindustri. Desuden har hun mere end 30 års erfaring i bagagen fra USA’s bilbranche.

Kunderne hos Constellation tæller både bilproducenter, importører og forhandlere – og Diana vil på årsdagen dele ud af sin store viden og indsigt i bilproducenternes aktuelle salgsstrategier, og give de danske forhandlere gode råd om de muligheder, som forandringen i markedet medfører.

For det er Dianas klare vurdering, at de teknologiske muligheder, såvel som brugen af kunstig intelligens, gør, at det aldrig har været mere interessant at sælge nye og brugte biler.

Om Constellation

Constellation er et digitalt marketingbureau og SaaS-selskab (Software as a Service) med mere end 80 medarbejdere i New York, Los Angeles og Detroit. Constellations revolutionerende software er i stand til at lancere og administrere super målrettede bilannoncer i stor skala. Constellation har derfor forandret måden, amerikanske bilfirmaer og forhandlere kan ramme deres kunder på. Diana har mere end 30 års erfaring i bilindustrien, og kunderne tæller bl.a. BMW, Jaguar, Land Rover og Volkswagen.

Tilmelding

Tilmeld dig her
Thomas Møller Sørensen

Thomas Møller Sørensen

Branchedirektør

  • Direkte +45 3377 3383
  • Mobil +45 2684 3014
  • E-mail tms@di.dk

Relateret indhold