Fotokredit: Getty Images

06.06.23 DI Bilbranchen Nyheder

Autotaks-viden samlet ét sted: Besøg Bilbranchens nye vidensbank

På Bilbranchens hjemmeside finder du nu al viden og informationer om Autotaks ét samlet sted. Her finder du også vores nye vidensbank, hvor medlemmer bl.a. giver nyttige tips og tricks til den gode skadesopgørelse.

Eftermarkedet er for mange virksomheder i bilbranchen blevet en stærkere og stærkere kilde til indtjening. Derfor er det mere relevant end nogensinde, at også skadesområdet har og får det rette fokus i virksomheden.

Bilbranchen er derfor glade for at kunne præsentere den seneste tilføjelse til hjemmesiden, som er en omfattende central for Autotaks-viden. Med de nye sider kan autoriserede skadesværksteder nemt og hurtigt få adgang til al nødvendig information om Autotaks/Forsi.dk ét sted på bil.di.dk.

Vigtig kilde til løbende opdateret information
De nye Autotaks-sider indeholder alt fra teknisk og faglig support til nyheder, inspiration og gode råd til at håndtere skadesopgørelser i Autotaks/Forsi.dk.

På siderne finder du bl.a. Bilbranchens nye Autotaks-vidensbank, der indeholder vejledninger, retningslinjer og gode råd til brugen af Autotaks. Vi deler desuden viden fra værksted til værksted gennem inspirerende videoer og information fra F&P om funktionerne i Autotaks/Forsi.dk og skadesopgørelsesmodulet Qapter.

Bilbranchens medlemmer kan fortsat få adgang til branchens bedste tekniske og faglige Autotaks-support, som du kan læse mere om på linket nedenfor.

Besøg Bilbranchens nye Autotaks-område på linket nedenfor og få den nyeste viden om Autotaks.

Besøg Bilbranchens nye Autotaks-område

Autotaks
Kenneth L. Hjorth-Hansen

Kenneth L. Hjorth-Hansen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3302
  • Mobil +45 4141 7791
  • E-mail klhh@di.dk

Relateret indhold