19.04.24 DI Bilbranchen Nyheder

I orkanens øje

Dr. Andrew Tongue fra ICDP giver en status på situationen på det europæiske bilmarked, og medbringer cases på inspirerende forretningskoncepter, som har givet forskellige europæiske bilforhandlere nye indtjeningsmuligheder.

Vi har i mange år talt om, at bilbranchen står overfor store omvæltninger. Nu ser vi ikke længere omvæltningerne i horisonten, vi står midt i dem. Driftsomkostninger og krav til investeringer er stigende, indtjeningen er faldende og markedet er tæt på uforudsigeligt.

Men hvilke skridt kan forhandlere tage for at fremtidssikre deres forretning? Og hvad har andre forhandlere gjort, som man kan lade sig inspirere af?

Med afsæt i det første nordiske, kvalitative feltstudie, og med input fra ICDP's øvrige forskning, kommer Dr. Andrew Tongue, Research Director hos ICDP, på DI Bilbranchens årsdag og bidrager med sin indsigt i forandringerne og præsenterer konklusionerne fra deres Nordic Study 2024.

Studiet er blevet til på baggrund af input fra 59 europæiske bilforhandlere og indeholder mange inspirerende eksempler fra hele Europa på, hvordan bilvirksomheder har tilpasset sig og udviklet deres forretning – både i forhold til salget af nye og brugte biler, salget af reservedele, håndteringen af eftermarkedet og forslag til at få effektiviseret den generelle forretningsdrift.

Vi glæder os til at byde velkommen til Dr. Andrew Tongue.

Claus Dahlbom Hansen

Claus Dahlbom Hansen

Konsulent

  • Direkte +45 3377 3334
  • Mobil +45 2051 3733
  • E-mail cldh@di.dk

Relateret indhold