22.03.24 DI Bilbranchen Nyheder

Er årets mekanikerlærling ansat i din bilvirksomhed?

DI Bilbranchen er sammen med Dansk Metal atter på jagt efter Årets Mekanikerlærling, og vi modtager nu jeres indstillinger.

Vi søger efter branchens næste store lærlingetalent og opfordrer nu vores medlemmer til at indstille en lærling, der hver dag yder en ekstraordinær indsats hos jer, er faglig dygtig inden for feltet – foruden at være en rigtig god kollega.

Alle medlemmer kan indstille en lærling, der er under, eller måske lige har afsluttet sin, uddannelse inden for et af metalindustriens fag i bilbranchen; personvognsmekaniker, lastvognsmekaniker eller karrosseritekniker.

Sidste år blev personvognsmekaniker Anders Bech-Petersen fra Semler Mobility i Aalborg kåret som Årets Mekanikerlærling 2023 efter en flot indstilling fra sin tillidsrepræsentant.

Indstil jeres lærling

Indstillingen foregår via dette link - hvor følgende skal angives:

  • Lærlingens navn.
  • Lærlingens afdeling.
  • Lærlingens arbejdsplads.
  • Begrundelse for indstillingen.

Linket for indstillinger lukkes fredag den 3. maj 2024 kl. 12 – skynd dig at indstille jeres lærling allerede nu!

DI Bilbranchen står sammen med Dansk Metal står for udvælgelsen af Årets Mekanikerlærling.

Overrækkelsen af prisen sker ved et surprise event på lærlingens arbejdsplads og vil blive dækket af lokale medier foruden eksponering på sociale medier, nyhedsbreve mm.

Er Årets Mekanikerlærling ansat i jeres virksomhed, vil I blive kontaktet direkte af Dansk Metals lokalafdeling for koordinering af dagen.

Udover æren og overraskelsen på dagen vil lærlingen blive tilbudt at deltage som en del af et mekanikerhold ved et større europæisk racing event på den anden side af sommerferien. Det er Dansk Automobil Sports Union (DASU), der sponsorerer og arrangerer dette. Datoer og sted følger.

Vi glæder os til at hylde den dygtige lærling sammen med vores medlemsvirksomhed.

Hanne Baunkjær

Hanne Baunkjær

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4846
  • Mobil +45 2099 8478
  • E-mail haba@di.dk

Relateret indhold