01.02.19 PI Nyheder

Friske kræfter i Procesindustriens sekretariat

Et kendt ansigt er tilbage i PI og vi byder velkommen til Markus Bernhart Tang som ny kommunikationsstudent.

Markus vil være ansvarlig for at varetage kommunikationen med PIs medlemmer gennem PIs Linkedin-side, hjemmeside nyhedsbrev.

” Jeg ser meget frem til samarbejdet med Procesindustriens medlemmer og udfordringerne i sekretariatet. PI er en rigtig spændende gruppe virksomheder, og jeg håber at jeg kan hjælpe Pi med at arbejde henimod deres strategiske mål.”

Nikolai Stubkjær Nilsen vil igen varetage ansvaret for MIPU i rollen som sekretariatsudvalgsansvarlig herunder risikonetværket. Nikolai er netop vent tilbage fra forældreorlov, og ser frem til at genoptage sine ansvarsopgaver.

” Jeg er rigtig glad for at være tilbage fra forældreorlov, og jeg ser meget frem til at arbejde sammen med MIPUs medlemmer igen, og arbejde for virksomhedernes interesser i miljøspørgsmål. Vi ved, at miljøspørgsmål betyder meget for Procesindustriens medlemmer, og vi går et spændende år i møde, hvor vi vil være fokuserede på BAT/BREF spørgsmål og fortsætte vores tætte samarbejde med relevante offentlige myndigheder”

Udover selve udvalgsarbejdet, arbejder MIPU på at aktivt at blive hørt i høringsvar angående miljøregulering. MIPU mødes næste gang d. 4 april 2019 i Industriens Hus.

Markus Tang
Skrevet af:

Markus Tang