25.08.20 PI Nyheder

Kvalificer din medarbejder med 3 grønne AMU kurser

'Effektivisering for operatører i procesindustrien', 'Bæredygtig produktion' og 'Miljøbevidsthed i industrien' er tre kurser inden for klima og bæredygtighed, der er særligt målrettet medarbejdere i procesindustrien. Tilmeld din medarbejder i dag.

Tidens helt store tema er klima og bæredygtighed. Gennem AMU kurser kan du opgradere din medarbejder, med viden inden for bæredygtig produktion, miljøbevidsthed og effektivisering i procesindustrien.

På kurset bæredygtig produktion lærer medarbejderen blandt andet at kunne se forbedrings- og optimeringsmuligheder, og at kunne udarbejde ideforslag inden for egen virksomhed. Det andet grønt kursus, miljøbevidsthed i industrien, fokusere på reducering af spild og affald, samt at optimere virksomhedens værdi- og ressourcestrømme. Det tredje kursus, effektivisering for operatører i procesindustrien koncentrerer sig om at effektivisere den daglige produktion i forhold til blandt andet miljøbelastning, kapacitetsudnyttelsen samt materiale- og energiforbrug.

Hvis du vil kvalificere din medarbejders faglige kompetencer inden for den grønne omstilling, kan du læse mere om kurserne, eller tilmelde dine medarbejdere, ved at kontakte uddannelseschef Henning Aaberg på EUC Lillebælt på henn0635@eucl.dk eller på tlf.: 20759190.

Du kan også læse mere på AMUkurs.dk

Xenia Justiniano
Skrevet af:

Xenia Justiniano

Relateret indhold