TMI

Kreditforsikring

Beskyt dig mod tab forårsaget af kunders insolvens eller manglende betaling. Som medlem af TMI får du særlig rabat og bonusordning på forsikringen, som TMI kan tilbyde i samarbejde med Atradius

Få den komplette løsning til at håndtere og forsikre den kredit, du giver dine kunder. Træ- og Møbelindustrien har en samarbejdsaftale med Atradius, som er det største kreditforsikringsselskab i Danmark. I en evig foranderlig branche kan de forsikre jer mod manglende betaling og inddrive jeres udeståender. Forsikringen gør det muligt for jer at forbedre jeres økonomiske stabilitet, forenkle kreditstyringen og formindske jeres kreditomkostninger.

Dataintegration

Bruger I Microsoft Dynamics NAV / Business Central 365 kan I desuden få Atradius Flow, der integrerer og automatiserer alle processer relateret til jeres kreditforsikring, direkte i jeres eget økonomisystem. Atradius Flow er samtidig nemt og hurtigt at installere. Bruger du et andet økonomisystem, end ovenstående, kan du i stedet have glæde af Atradius API. Atradius API (Application Programming Interface) gør det muligt at lave en individuel skræddersyet dataintegration i jeres eget system med de senest opdaterede informationer fra Atradius som f.eks. kreditmaksima, manglende betalinger, køberratings og meget mere.

Medlemmer af TMI får følgende fordele med aftalen:
  • Medlemsrabat på inkasso
  • Bonusordning
Er du interesseret i at høre mere?

Kontaktperson: Peter Hansen
Telefon: 3326 5057
E-mail: peter.hansen@atradius.com

Husk at henvise til medlemskabet af TMI for at få medlemsfordelene.

Om Atradius

Atradius er førende i Danmark inden for kreditforsikring, garantier og erhvervsinkasso med mere end 90 års erfaring og en markedsandel på 60%. Kunderne er et bredt udsnit af store og små virksomheder inden for alle brancher. Atradius er en del af et globalt kreditforsikringsselskab med 3.700 medarbejdere i over 50 lande og ejet af forsikringskoncernen Grupo Catalana Occidente. I Danmark er der ca. 100 ansatte og der er kontorer i Aarhus og København.

Læs mere om Atradius her

Hanne Delfs

Hanne Delfs

Foreningskoordinator

  • Direkte +45 3377 3405
  • Mobil +45 5051 9610
  • E-mail hand@di.dk

Relateret indhold