02.03.21 TMI Nyheder

Har I brug for en cirkulær forretningsplan?

Lige nu er der ledige pladser i projektet ‘Grøn Cirkulær Omstilling’, hvor I kan få økonomisk støtte til rådgivning og deltage i faglige netværk med det sigte at få en konkret plan for jeres cirkulære arbejde

Deltag i projektet ‘Grøn Cirkulær Omstilling’ (GCO) og modtag faglig og økonomisk støtte til at komme i gang med en grøn omstilling i din virksomhed. Forløbene er gratis – virksomheden investerer blot den tid som indgår i projektarbejdet.

Lige nu har I mulighed for at komme med på et dedikeret forløb for møbel- og indretningsvirksomheder, der begynder i maj, og et andet efter sommeren. 

Hvad får din virksomhed ud af at deltage?

  • Udarbejdelse af en grøn cirkulær forretningsmodel og en konkret plan for, hvordan virksomheden kan arbejde mere cirkulært.
  • En indsigt i og et overblik over virksomhedens nuværende ressourceforbrug og klimaaftryk samt en beregning af forventede effekter (CO2-aftryk mm.) af en mulig ny cirkulær forretningsmodel.
  • Professionel branchekyndig rådgivning, som ser på virksomhedens ressourceanvendelse med nye øjne.
  • Konkurrencemæssige fordele og forberedelse til fremtidens øgede krav om bæredygtig fremstilling, produkter, emballager og logistik

Læs meget mere om projektet ‘Grøn Cirkulær Omstilling’ (GCO) 

Projektet er finansieret af EU og består af 16 partnere, heriblandt landets erhvervshuse. Det varer til udgangen af 2022 og har løbende ansøgningsfrister. Lifestyle & Design Cluster er sammen med CLEAB operatører på projektet. Målgruppen er danske små og mellemstore virksomheder fra alle brancher. 

Kontakt projektleder Maria Hørmann fra Lifestyle & Design Cluster for yderligere information, 40 35 40 43, mah@ldcluster.com

Didde Rishøj

Didde Rishøj

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3776
  • Mobil +45 3091 9269
  • E-mail diri@di.dk

Relateret indhold