05.01.22 DI Digital Nyheder

Pinploy: Din digitale go-to person

DI Digital sætter i denne uge spot på Pinploy!

Vi har spurgt Saxo Merrild, Founder af Pinploy om, hvad der optager dem netop nu, og hvilke udfordringer de står overfor.

Hvem er Pinploy?

Pinploy er en voksende markedsplatform, og potentiel one-stop-shop for alt lige fra handyman hjælp og rengøring til tekstarbejde og bryllupsplanlægning. Vi brænder for, at give vores brugere et bredt udvalg af dygtige lokale altmuligmænd og kvinder, der kan hjælpe med en verden af gøremål, og yde en solid personlig service til en noget billigere pris. Hverdagens udfordringer simplificeres markant, idet den individuelle bruger får muligheden, for selv at vælge den specialist, som de føler bedst passer til lige netop deres behov. Gennem vores app eller hjemmeside kan de relevante parter nemt finde sammen og stressfulde situationer kan nu helt undgås. Sig farvel til tårefyldte møbelsamlinger og kaotiske forårsrengøringer!

Pinploy billede

Hvad optager jer netop nu?

Hos Pinploy er målet at forløse det store potentiale, vi hver især går rundt med og udnytte de mange ressourcer, størstedelen af os ikke ved sidder lige for hånden. Vi søger at øge bevidstheden omkring omfanget af opgaver, som det er muligt at få hjælp til i hverdagen. Dygtige fagmænd får her mulighed for bedre repræsentation og mere arbejde, hvilket så også betyder større tilfredshed hos vores brugere. Dette er en udvikling vi er særligt stolte af, da det ikke kun styrker diverse lokalsamfund rundt omkring i Danmark, men samtidigt også højner markedsplatformenes lidt dårlige ry. På længere sigt ser vi frem til at forbedre oplevelsen af vores platform bl.a. i form af konstant dygtiggørelse af vores AI-modul (også kendt som Byggemand Bob), som matcher opgaver med lokale eksperter. Byggemand Bob er resultatet af over et halvt års intensivt arbejde, og er en kombination af Opensource, samt egenudviklet kode. Modulet har til formål at gøre opgaveløsning til en leg for brugerne. Bob er i stand til selv at genkende den efterspurgte opgavetype ved hjælp af opgavebeskrivelsen, og krydser herefter denne information med en dygtig og erfaren specialist indenfor området.

Hvad ser I som jeres største mulighed og største udfordring i de kommende år?

Ligesom mange andre blomstrende startups er vores største mulighed og største udfordring en og den samme: Med udbredelsen af freelancemarkeder i Europa, er Pinploy åben for såvel ny vækst som potentiel konkurrence. En lignende tillidskultur i resten af Norden og et stadig voksende udbud af opgaver på vores platform gør, at vi øjner chancen for at blive et velkendt navn indenfor branchen. En anden udfordring kommer i form af den lidt skæve balancegang mellem udbud og efterspørgsel. Det kan til tider være svært at vide, hvad der kom først. Planen er dog stadig at omfavne, samt bygge videre på vores udvikling hidtil. I fællesskab med vores brugere, vil vi arbejde hårdt på at levere en service, der hurtigt og fejlfrit kan blive en permanent del af deres værktøjskasse.

pinploybillede

Relateret indhold