24.04.23 DI Digital Nyheder

Auditdata

Maj måned har meldt sin ankomst, og det er derfor, endnu engang, blevet tid til at kåre måneds medlem hos DI Digital, som i denne måned er Auditdata!

Vi har spurgt CEO, Kurt Bager om, hvad der optager Ausitdata netop nu samt hvilke muligheder og udfordringer de står over for i de kommende år. 

CEO i Auditdata, Kurt Bager

Hvad optager jer netop nu?

Vi har stort fokus på den næste generation af vores software løsning til høreklinikker. Det bliver en stor annoncering, da vi har udviklet løsningen på ny, og kommer ud med en mere moderne og hurtigere version. Vi har øget vores fokus på anvendelsen af data og digital workflows, der skal hjælpe audiologer med at få flere kunder til at blive gladere for deres høreapparater, og dermed i højere grad gøre brug af dem.

Et andet stort område, som optager vores opmærksomhed er vores ekspansion til USA. 40% af verdensmarkedet for høreapparater og høreklinikker ligger i USA. Vi er derfor meget fokuseret på at komme ind på netop det marked. I den forbindelse deltog vi i april på det største amerikanske Tradeshow i Seattle for Audiologi med vores nye produkter og en super flot stand.

Hvad ser I som jeres største mulighed i de kommende år?

Det Amerikanske marked udgør et stort potentiale for os, med både vores software løsninger og vores kliniske instrumenter indenfor den klassiske audiologi marked.

Et andet område med stort potentiale er OTC (Over the Counter), som dækker over nye typer høreapparater til kunder med et mindre eller mellem høretab. OTC kan sælges "over the counter" fra apoteker eller andre detailforretninger uden nødvendig godkendelse fra en læge. Disse nye typer høreapparater ligner mere AirPods, og kan hjælpe mange af os med mindre begyndende og irriterende høretab. Salget af disse nye typer produkter, som kan blive temmelig stort, vil også kræve hele eller dele af vores løsninger for at sikre den bedste kundetilfredshed.

Hvad ser I som jeres største udfordring i de kommende år?

Med vores fortsat høje vækst og store produktambitioner, vil vi fortsat have behov for talenter til at hjælpe med rejsen. Danmark har godt uddannede mennesker, men dem er der også god rift om i den danske industri.

Krigen i Ukraine har haft en betydelig påvirkning på vores medarbejdere, da nogle af vores kollegaer har familie og venner, der er påvirket af konflikten. Det kan være følelsesmæssigt udfordrende at skulle arbejde under disse omstændigheder, og det kan også have en negativ indvirkning på deres mentale sundhed.

På trods af disse udfordringer har vores medarbejdere arbejdet på højtryk for at opretholde en høj kvalitet i deres arbejde. De har vist en bemærkelsesværdig evne til at opretholde deres produktivitet og fokus på trods af den stress og bekymring, som krigen har medført.

Som ledere er vi bevidste om den påvirkning, som konflikten har på vores medarbejdere, og vi har implementeret forskellige tiltag for at støtte dem i denne svære tid.

På trods af udfordringerne har vores medarbejdere vist, at de er i stand til at håndtere stress og bekymringer på en sund måde samtidig med, at de yder deres bedste for at opretholde en høj kvalitet i deres arbejde. Vi er taknemmelige for deres engagement og vilje til at arbejde under vanskelige omstændigheder, og vi vil fortsætte med at støtte dem, så længe det er nødvendigt.

Læs mere om Auditdata her.

Relateret indhold