Fra åbningen af AXON Networks nye kontor i København

16.01.24 DI Digital Nyheder

AXON Networks

Månedens medlem i DI Digital for februar måned er: AXON Networks!

DI Digital har været i dialog med Tomas Sørensen, som er CEO Europe og CCO i AXON Networks. Tomas har givet os indblik i, hvad der optager dem netop nu samt hvilke muligheder og udfordringer de står overfor i de kommende år. 

CEO, Europe, og CCO, AXON Networks

Hvem er AXON Networks

AXON Networks blev grundlagt i 2021. AXON Networks hjælper internetudbydere (ISP'er) med at udvikle sig fra tjenesteudbydere til udbydere af en samlet netværksoplevelse. De former fremtiden for bredbåndsforbindelse ved at levere innovative softwaredefinerede netværksløsninger, AXON Orchestrator, og giver internetudbydere mulighed for at levere den bedste servicekvalitet til millioner af brugere over hele verden.
AXON Networks har bygget platforme til nogle af verdens førende internetudbydere, og desuden udviklet mere end 700 unikke routere og leveret mere end 250 millioner routere.

Axon Networks har udviklet mere end 700 unikke routere og sendt mere end 250 millioner routere ud.

Hvad optager jer netop nu? 

Et robust, pålideligt netværk - og evnen til at overvåge, styre og vedligeholde dette netværk i realtid - er centralt for at sikre, at brugerne har den internetforbindelse, de har brug for. 

Ikke mindst med dagens højhastighedsnetværk og de fortsatte digitale transformationer, der eksisterer. Vi ved, at fremtiden for bredbåndsnetværk er tilstede, da nye teknologier muliggør et paradigmeskifte i bredbåndsnetværk. Teknologier som Wi-Fi 7 tilbyder højere hastigheder, bedre rækkevidde, lavere latenstid og bedre styring af hele netværket. Wi-Fi 7 vil ændre måderne, hvordan man bruger bredbåndsforbindelsen. Derudover adresserer højhastigheds XGSPON-stigningen i efterspørgsel efter højere hastigheder, skalerbarhed og båndbredde. Disse teknologier bliver også mere intelligente og kræver realtids-netværksanalyse.

Hvad ser I som jeres største mulighed i de kommende år? 

Vi ser, at fremtiden er transformationen af realtidsnetværk og evnen til at tilpasse netværket til miljøet. Netværket er vejen til en ægte kundeoplevelse. Ved at anvende netværksteknologier for bredbåndsnetværk, kan netværksoperatører bruge realtids-netværksanalyse til at optimere netværksoplevelsen, forbedre netværksøkonomien og opbygge meningsfulde relationer og deres interaktion med deres kunder. Det vil føre til lavere kapital- og Opex-udgifter, bedre differentiering på markedet og vigtigst af alt, større kundeloyalitet. 

AXON Networks hjælper internetudbydere med at udvikle deres eksisterende netværk - for at imødekomme behovene i morgendagens hjemmebredbåndsnetværk ved at anvende netværksteknologier, Digital Twins, kopiere deres netværk i skyen for at overvåge ydeevne, opdage trusler og stress-testenye tjenester og løsninger. 

Hvad ser I som jeres største udfordring i de kommende år? 

Efterhånden som teknologier og kundeforventninger fortsætter med at udvikle sig i et hurtigt tempo, vil netværksudbydere fortsat stå over for fx problemer med integration af nye teknologier, synlighed i realtid afnetværket og evnen til at tilpasse sig skiftende realiteter, cyber sikkerhedstrusler, netværksskalerbarhed, pålidelighed og lovgivningsmæssig overholdelse. Disse udfordringer ændres ikke. Det er op til os at foregribe og imødekomme behovene i morgendagens bredbåndsnetværk, så operatører kan levere den bedste service og oplevelse. 

DI Digital har bedt Axon Networks fremhæve et særligt produkt: AXON Orchestrator

AXON Networks løsninger tillader internetudbydere let at flytte netværk til skyen, hvor netværkstjenester og virtuel infrastruktur kan implementeres hurtigere og styres med større smidighed og modstandsdygtighed. Realtidsstyring og orkestreringskapaciteter driver enkelheden i netværk, mens den leverer muligheden for at skalere op eller ned, når netværkets efterspørgsel svinger.
Kernen i alt, hvad vi gør, er AXON Orchestrator, vores robuste AI-drevne, analysebaserede orkestreringsplatform, der bringer alle elementerne i netværket sammen for omfattende realtidsnetværkssynlighed og problemfri netværksstyring. Indlejret i AXON Orchestrator er vores vEdge-løsning, der gør det muligt for operatører at virtualisere deres infrastruktur og udtrække, behandle og handle på store mængder netværksdata i realtid. vEdge og AXON Orchestrator er dér, hvor AXON Networks leverer løftet om softwaredefineret netværk. I mere end ti år har vi investeret i softwaredefineret netværk som en del af vores mission om at forme fremtiden for bredbåndsforbindelse og drive enkelheden i netværk. AXON Orchestrator og vores brede portefølje af næste generations højhastighedsroutere hjælper internetudbydere med at innovere hurtigere, styrke deres mærker og levere en samlet netværksoplevelse til deres kunder.

Læs mere om Axon Networks her. 

Relateret indhold