09.05.22 DI Digital Nyheder

Kig ind i den digitale krystalkugle til DI Digitals årsdag 2022

Kom med og lad os sammen kigge i krystalkuglen for at se, hvad den digitale fremtid bringer for dansk erhvervsliv, når vi onsdag den 8. juni byder velkommen i Industriens Hus til DI Digitals årsdag 2022!

Temaet for årsdagen er: Et samfund under digital forandring, og hvordan dette påvirker fremtidens virksomheder. De danske virksomheder investerer mere end nogensinde før i den digitale omstilling, men hvad betyder dette for vores erhvervsliv, og ikke mindst for medarbejderne? Hvilke udfordringer ser virksomhederne, og hvad er løsningen?

Netop disse spørgsmål kigger vi ind i, når vi til Årsdagen 2022 kigger i krystalkuglen og forsøger at finde svar på, hvordan forandringer i teknologien påvirker vores samfund og ikke mindst erhvervslivet.

Til at styre ballet har vi Nyhedsvært på TV 2 NEWS, Vibeke Daell Bjerrum, som vil tage os igennem dagen, der bl.a. byder på:

- Velkomst v. branchedirektør for DI Digital, Rikke Hougaard Zeberg
- Oplæg fra CEO for Siemens A/S and Digital Industries, Bjarne Lykke Sørensen
- Do’s and dont’s fra professor Mikkel Flyverbom

Og afslutningsvis åbner vi op for tech-kommentatorboksen, hvor formændene for DI og DI Digitals fem udvalg vil angribe dagens tema fra hver sit ståsted.   

Vi ser frem til at byde jer velkommen til en dag med gode drøftelser, banebrydende teknologier og spændende indsigt i, hvad fremtiden bringer for dansk erhvervsliv.

Festlighederne finder (som nævnt) sted den 8. juni i Industriens Hus, og alle medlemmer er velkommen.

Vi glæder os til et spændende arrangement og ser frem til en dag i digitaliseringens tegn!

Emma Juul Hansen
Skrevet af:

Emma Juul Hansen

Relateret indhold