FOTO: Cecilie Bjørk Thomsen, DI Digital

04.05.22 DI Digital Nyheder

Data spaces og cybersecurity – tilmeld dig event om EU’s støtteprogram Digital Europe

Til september åbner ansøgningsområdet for tredje runde af projektindkaldelser under Digital Europeprogrammet – EU’s program til digital omstilling. Tag med til informationsmøde d. 3. juni 2022.

EU’s program har til formål at sikre bredt optag af digital teknologi i samfundet, få bragt nye innovative digitale løsninger til markedet og opbygge fælles europæiske kapaciteter.

Med det i sinde inviterer Erhvervsstyrelsen derfor til et informations- og matchmakingevent den 3. juni 2022, hvor I som virksomheder kan hører mere om mulighederne inden for data spaces og cybersecurity.

Data spaces og cybersikkerhed er højt på digitaliseringsdagsordenen i både Danmark og EU. Det så vi også i digitaliseringspartnerskabets anbefalinger om, at Danmark skal stå i spidsen for etablering af europæisk data spaces, og med Danmarks nye nationale strategi for cyber- og informationssikkerhed for 2022-2024, så er der fokus på at fremme dansk deltagelse i et tværeuropæiske aktiviteter inden for de to områder.

Formålet med eventet er at formidle mulighederne inden for data spaces og cybersecurity gennem Digital Europe-programmet, og samle relevante virksomheder og aktører til eventuelle kommende samarbejder.

I DI Digital er vi meget enige i, at vi bliver nødt til at forholde os til de EU-midler, som der er på det digitale område. Dette uddyber Morten Kristiansen, chefkonsulent i DI Digital:

 

”Det er vigtigt at danske virksomheder holder sig til i forhold til de EU-midler, der er på det digitale område. De indsatser som DigitalEurope-programmet har, er noget der er vigtigt for dansk konkurrenceevne. Erhvervsstyrelsen har med denne event virkeligt forsøgt at række ud til erhvervslivet, så derfor skal der også herfra lyde en opfordring til at overveje sin deltagelse, hvis man er aktiv inden for dataområdet eller cybersikkerhed Morten Kristiansen, Fagleder, Telepolitik
Morten Kristiansen

Morten Kristiansen

Fagleder, Telepolitik

  • Direkte +45 3377 4808
  • Mobil +45 2437 0173
  • E-mail mokr@di.dk

Relateret indhold