10.05.23 DI Digital Nyheder

IoT-prisen 2023: Og vinderen er… Xtel Wireless!

Stort tillykke til Xtel Wireless, som løber med dette års IoT-pris. Xtel Wireless blev indstillet til Iot-prisen med et nyt koncept: Xtellio, som er baseret på en API-first tankegang, og giver deres kunder fuld fleksibilitet til selv at bygge deres Industri 4.0-løsninger.

Det er ikke nyt for Xtel Wireless at levere IoT løsninger –  tvært imod har de gjort sig i det længe. Det som ikke er set før i deres løsninger, og det nye ved dette koncept, er en standardiseret portefølje af sensor devices, hvor data opsamles og videresendes via cloud-baserede og standardiserede APIer. Xtellio er baseret på standardiseringen af devices og firmware, som er udviklet projektspecifikt gennem flere år, og den fleksible opsætning giver alle parter fuld frihed til selv at processere og visualisere egne data i deres fortrukne applikationer.

Hvem kan bruge Xtellio? 

Standardiseringen af sensor løsningerne gør anvendelsesmulighederne store, men eftersom hardwaren oprindeligt er designet primært til industrielle formål er Xtellios primære målgruppe at finde inden for industrier som; bygge og anlæg, forsyning og affaldshåndtering, facility management samt industri 4.0.

Læs mere om Xtellio her.

IoT-prisen 2023 blev uddelt af Nordic IoT-centre, Force Technology og Alexandra Instituttet i samarbejde med DI Digital og Digital Lead på årets EOT-messe i Herning.

I DI Digital er vi glade for, at netop Xtel Wireless vinder dette års IoT-pris, da deres løsning taler direkte ind i den store satsning på industri 4.0, vi arbejder med i DI Digital. Det er vigtigt, at få alle virksomheder med på rejsen med industri 4.0, og det hjælper Xtellio med at gøre nemmere.

”Med denne løsning fra Xtel Wireless kan virksomhederne bruge deres eksisterende systemer. Det er for os at se en væsentlig barriere, der her bliver overvundet og dermed bidrager til at få virksomhederne i gang med eller videre med digitaliseringen. Herudover også et stort tillykke til EG som nåede med i finalen med en spændende AI-løsning til IoT-data.” siger Rikke Hougaard Zeberg, branchedirektør, DI Digital.

DI Digital har netop bestilt en undersøgelse om Industri 4.0 hos Irisgroup. Vi glæder os til at præsentere en række løsninger, der kan fremme danske virksomheders anvendelse af IoT og digitalisering senere på året.  

Relateret indhold