04.03.24 DI Digital Nyheder

Skal du med til IoT paradiset, IoT Solutions World Congress 2024, i Barcelona?

Ønsker I som virksomhed at få adgang til de nyeste indsigter og bedste praksisser fra toneangivende personer inden for branchen, samt eksklusive topmoderne teknologier og banebrydende innovationer? Så er delegationsturen til IoT Solutions World Congress i Barcelona måske noget for jer.

I samarbejde Nordic IoT Centre, WE BUILD DENMARK, Digital Lead og MADE har DI Digital organiseret en fælles delegationstur til IoT Solutions World Congress (IOTSWC), som finder sted fra den 21. til den 23. maj. Det er en gylden mulighed for at indhente ny og inspirerende viden fra hele verden, synliggøre danske løsninger og skabe nye forbindelser.

Målet med konferencen er at hjælpe deltagere fra hele verden til at være foran udviklingen og fokusere på de teknologier, der på sigt vil have den største og mest positive forretningsmæssige effekt.

Kongressen samler derfor en bred vifte af teknologiske løsninger, der repræsenterer hele det teknologiske økosystem. Samtidig præsenteres virkelige anvendelseseksempler, der viser, hvordan industrier overvinder deres største udfordringer gennem innovative applikationer.

I 2024 har IoT Solutions World Congress særligt fokus på "Disruptive Technologies for Industry Challenges" og omfatter følgende temaer:

  1. Tech-enabled transformation – Unlocking potential: Tech driven Transformation.
  2. climate change and sustainability – Sustainable Solutions for a Greener Future
  3. Regulations and standards – Navigating compliance: Embracing Regulations
  4. Security and Cybersecurity – Protecting what matters: Robust Security Solution

Eventet er primært målrettet virksomheder, der har fokus på følgende teknologier og som søger samarbejdspartnere, udvidelse af netværk og ny viden:

  • Industry IoT
  • Kunstig intelligens (AI)
  • Digital Twin
  • Edge computing
  • Augmented reality og virtual reality
  • 5G-forbindelse
  • Bæredygtige energiteknologier
  • Cloud computing
  • Cybersikkerhedsløsninger
  • Big data-analyse
  • Robotic process automation (RPA)

Kongressen forventes i år at tiltrække mere 12.000 besøgende fra over 100 lande, 400+ udstillere og 250 talere.

FULD PAKKE: Pris 5.000 kr. (mulighed for 50% refusion med støtte fra Udenrigsministeriet, så prisen bliver 2.500 kr.*).
STANDARD PAKKE: Pris 1.250 kr. (mulighed for 50% refusion med støtte fra Udenrigsministeriet, så prisen bliver 625 kr.*).

Det vil være muligt at købe billet til 1.250 kr. ved yderligere deltagere fra samme virksomhed (625 kr. med Udenrigsministeriets støtte*).

*Med støtten fra Udenrigsministeriet kan du som dansk virksomhed få refunderet 50%, så FULD PAKKE går fra 5.000 kr. til 2.500 kr. og STANDARDPAKKE går fra 1.250 kr. til 625 kr. Tilskuddet er underlagt EU statsstøtteregler om ”de minimis”.

Det er vigtigt at bemærke, at du som deltager selv skal sørge for fly, hotel og øvrig forplejning på turen. Delegationen vil foreslå 2-3 hoteller centralt i Barcelona, og det anbefales at booke både hotel og fly så tidligt som muligt, da priserne stiger markant, jo tættere vi kommer på konferencen.

Ønsker du at vide mere om delegationen, kan du tilmelde dig informationsmødet den 7. marts.

Er du interesseret i at deltage og har brug for yderligere information, kan du kontakte Maria Smith, mhbs@di.dk.

Læs mere om kongressen her.

Relateret indhold