26.03.24 DI Handel Nyheder

Fleksibel læring med DI Handels Webinarer on Demand

For mange virksomhedsejere, chefer og medarbejdere inden for handelsbranchen er tiden en dyrebar ressource. Der er konstant behov for opdatering for at holde trit med den hastige udvikling. Hos DI Handel tilbyder vi 'Webinarer on Demand' – en service designet til at imødekomme de skiftende behov hos professionelle, som ønsker at udvide deres viden og færdigheder under fleksible forhold.

Vores platform, som er tilgængelig her, giver adgang til en samling af tidligere afholdte webinarer. Som medlem kan du tilgå disse, når det passer dig, og integrere læring i en travl kalender. De fleste webinarer varer omkring en time, dog med undtagelser for særlige udgaver.

Webinarenes indhold dækker en bred vifte af handelsbranchens aspekter. På siden præsenteres ni hovedtemaer, som webinarerne organiseres under: e-handel, salg, marketing, kundeservice, data, blockchain, bæredygtighed, jura og logistik. Formatet er enkelt, men effektivt; vi inviterer førende eksperter og erfarne virksomheder til at tilbyde dybdegående indsigter og praktiske råd, der kan anvendes direkte i det daglige arbejde.

Eksempler på webinarer inkluderer "Konverteringsoptimering baseret på dine kunders adfærd", hvor du præsenteres for værktøjer til at sikre optimering af online kunderejser blandt andet gennem indsigt og behandling af data. Og "Fremtidens SEO: Få indsigt i Googles nye AI-drevne søgemaskine", som fokuserer på, hvad den nye funktion handler om, samt hvordan virksomheder kan gavne af en god SEO-strategi.

Vi har for nyligt lanceret Vision2030 for handelsvirksomheder, som har til formål at ruste de danske handelsvirksomheder til fremtiden, så vi fortsat holder os konkurrencedygtige i 2030. Fremadrettet vil vores webinarer derfor have et overvejende fokus på de seks centrale temaer, som vi ser afgørende for at sikre fremtidsparathed hos de danske handelsvirksomheder: nye teknologier, bæredygtighed, markedsforståelse, talent, uddannelse og samfundsengagement. Kommende webinarer kan du holde øje med her.

Vi opfordrer dig til at besøge vores hjemmeside og udforske det omfattende udvalg af over 80 tidligere afholdte webinarer, der er tilgængelige for medlemmer. Samlingen udvides løbende med nye, relevante og aktuelle webinarer. Selv om det er fordelagtigt at deltage live, med mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne, tilbyder vores on-demand service den unikke fleksibilitet at dykke ned i emnerne på et tidspunkt, der passer ind i din tidsplan.

Webinarer on demand

Del endelig denne ressource med dine kolleger, så i sammen kan blive klogere inden for både eget og hinandens områder. Vores omfattende bibliotek af webinarer kan tilgås her: Webinarer on demand.

Relateret indhold