GettyImages
05.02.24 DI Handel Nyheder

Værktøjer, guides og kontrakter – måske har vi det, du søger!

Som virksomhed er der behov for mange forskellige juridiske dokumenter. Før I går til en advokat og får udarbejdet det dokument, I mangler, så læs med her – det kan være, vi har, hvad I søger!

DI har gennem årene opbygget en større database med forskellige juridiske skabeloner, og vi arbejder hele tiden for at udvikle vores vejledningsindsats i håb om at kunne hjælpe jer medlemmer bedst muligt.  

Nogle værktøjer og standarder er tilgængelige for alle virksomheder, der er medlem af DI, andre er kun tilgængelige for DI Handel-medlemmer.

Er I medlem af DI Handel?

Som medlem af DI Handel, har I adgang til vores skabeloner til og guides om salgs- og leveringsbetingelser. De findes både til brug for B2B og B2C salg samt på dansk og engelsk. I finder dem her.

Vi har også lavet en Guide til prissammenligning, der giver et overblik over de regler, der gælder, hvis I markedsfører varer ved prissammenligninger.

Agent- og forhandlerkontrakt og øvrige DI Dokumenter

DI har mere end 20 forskellige kontrakter og dokumenter, der spænder fra agentkontrakt og forhandlerkontrakt til Orgalims kontrakter inden for tech samt salgs- og leveringsbetingelser. Dokumenterne koster alt mellem 5 kr. og 400 kr. (medlemspris) afhængigt af, hvilken kontrakt I ønsker. Find kontrakter og dokumenter her!

DI Legal Tech

Vi arbejder hele tiden på at hjælpe vores medlemmer bedre og smartere. Derfor har vi udviklet DI Legal Tech, der skal hjælpe jer med juridiske skabeloner og værktøjer inden for ansættelse, afskedigelse, ferie, barsel mm.

DI Docs - På DI Legal Tech finder I DI Docs, som er et værktøj, hvor I via skabeloner og ”DI Docs Drafter” kan skræddersy aftaler og kontrakter, som opfylder krav til lovgivning og overenskomster og tilpasse dem til jeres virksomheds behov.

DI Beregnere – Brug DI Beregnere til at beregne alt fra opsigelsesvarsler, fratrædelsesgodtgørelse til sygefraværsdage, ferie ved opsigelse mm. Find DI Beregnere her!

SMART-kontakt – Har I personalejuridiske spørgsmål? Kontakt vores specialister via kontaktformularen SMART-kontakt og få gratis personalejuridisk rådgivning hurtigst muligt!

Relateret indhold