22.11.23 DI Life Science Nyheder

Brug for international STEM-arbejdskraft? Her er fire kommende jobmesser med fokus på Life science-kandidater

Virksomheder verden over har store udfordringer med at rekruttere kvalificeret arbejdskraft, og det er ofte nødvendigt at kigge ud over de danske grænser, hvis man vil sikre virksomhedens personalemæssige ressourcer.

For at imødekomme arbejdskraftsudfordringerne har vi samlet en liste over kommende internationale jobmesser, hvor life-science virksomheder har mulighed for at komme i kontakt med de efterspurgte kandidater.

Husk også, at du som medlem af Dansk Industri har adgang til rådgivning og personalejuridisk support i forbindelse med internationale ansættelser.

 

23. november 2023

BCF Career Event

Ghent, Belgien

Denne jobmesse er specialiseret inden for life science-området og er i den større ende af skalaen, så her vil der være rig mulighed for, at komme i direkte kontakt med relevante kandidater inden for blandt andet bio/life science, kemi, fødevarer og pharma. Der forventes mere en 1000 deltagere.

Læs mere og tilmeld dig her

 

28. november 2023

Bio Pharma Day

Rom, Italien

Hvis du vil sikre dig kandidater, der er tidligt i deres karriere, så er denne jobmesse det rette sted at kigge hen. Bio Pharma Day har nemlig fokus på jobs og oplæringsmuligheder inden for biotech og pharma-branchen, så her vil der deltage kandidater, som enten er studerende eller for nyligt er dimitterede. Kandidaterne er fra de største italienske universiteter og har typisk baggrund inden for biomedicin, biotek, kemi, medicin, sundhedspleje, pharma eller biomedicinsk ingeniørarbejde.

Jobmessen er en tilbagevendende begivenhed og har flere fysiske messer i Italien og online events i løbet af året.

Læs mere og tilmeld dig her

 

1.-2- marts 2024

MIT Europe Career Fair

Cambridge, MA, USA

På MIT Europe Career Fair kan du sikre dig en plads i det danske område af messen, hvor mere en 2500 eftertragtede kandidater og tech-talenter, som enten er studerende eller med kandidatgrad, phD, postdoc. og/eller brancheerfaring, vil deltage. Derudover får du også:

  • Adgang til MIT’s attraktive CV database
  • Adgang til ekslusivt ’Carreer in Denmark’ sideevent, hvor 100 kandidater vil deltage
  • Mulighed for at deltage i en dansk delegation af virksomheder til messen

Ved hurtig tilmelding er der early-bird pris indtil 8. december 2023.

Læs mere og tilmeld dig her

 

8. marts 2024

International Talent Conference

Smørum, Danmark

Virksomheden Demant ligger hus til denne internationale jobmesse på dansk jord, hvor danske virksomheder kan komme i kontakt med internationale talenter, der er i starten af deres karriere. Der vil særligt blive lagt vægt på at netværke igennem et nøje planlagt program, hvor du får mulighed for at komme i kontakt med mere end 150 kandidater med kompetencer inden for tech, ingeniørbranchen, life science og forretning.

Læs mere og tilmeld dig her

Relateret indhold