”Vi har i Danmark helt særlige forudsætninger for at skabe unikke vidensvirksomheder, der globalt kan hjælpe med at skabe en radikalt mere bæredygtig klode,” fortæller Niels Ahrengot, nyt medlem af DI Rådgivernes bestyrelse og Managing Partner i Implement Consulting Group.

Billedkreditering: Implement
18.11.21 DI Rådgiverne Nyheder

Tre skarpe til Implements Niels Ahrengot

Mød nyt medlem af DI Rådgivernes bestyrelse og Managing Partner i Implement Consulting Group, Niels Ahrengot. Vi har bl.a. spurgt ham om, hvad han gerne vil bidrage med i bestyrelsesarbejdet, og hvilke nye tendenser han ser i rådgiverbranchen.

”Vi har i Danmark helt særlige forudsætninger for at skabe unikke vidensvirksomheder, der globalt kan hjælpe med at skabe en radikalt mere bæredygtig klode.”

- Niels Ahrengot, Managing Partner I Implement Consulting Group

Fakta

På DI Rådgivernes generalforsamling tirsdag d. 2. november 2021 blev Niels Ahrengot nyt medlem af DI Rådgivernes bestyrelse sammen med Carsten Sachmann, Accenture Nordic and Denmark Country Managing Director i Accenture, Michael Jepsen, Managing Partner i IBM Global Business Service og Martin André Dittmer, Managing Partner hos Gorrissen Federspiel. 

Niels Ahrengot har været Managing Partner i Implement siden januar 1996. Niels har tidligere været Management Consultant hos DTI Industrial Management og Sant+Bendix. Han har en Master of Science og PhD i Mech. Engineering fra Danmarks Tekniske Universitet samt en HD fra Copenhagen Business School.

Tre skarpe til DI Rådgivernes nye bestyrelsesmedlem

1. Hvorfor har du takket ja til at blive medlem af DI Rådgivernes bestyrelse, og hvad vil du gerne bidrage med i bestyrelsen?

Jeg vil gerne bidrage med at skabe en endnu mere konkurrencedygtig rådgiverbranche, som sikrer, at vi skaber endnu mere værdi for det fremtidige Danmark.

Læs også: Fire nye medlemmer i DI Rådgivernes bestyrelse

2. Hvilke nye og vigtige tendenser ser du i danske rådgivervirksomheder?

Rådgiverbranchen har en kæmpe opgave og en kæmpe forpligtelse til at bidrage til ”Energy Transition” projektet i og uden for DK. Danmark har en helt særlig position og en helt særlig forpligtelse her.

Læs også: Highlights fra DI Rådgivernes branchefest

3. Hvorfor er det efter din opfattelse vigtigt at være med i et branchefællesskab som DI Rådgiverne?

Branchefællesskabet er vigtigt, fordi vi skal sikre tilstrækkeligt fokus på talentudvikling i Danmark, og fordi staten lige nu er fanget i et meningsløst konsulentstop.

Læs også: Nye retningslinjer for god rådgiveradfærd

Relateret indhold