Rådgivere sidder med en særlig viden, og det forpligter, fortæller Martin André Dittmer, Managing Partner i Gorrissen Federspiel og nyt medlem af DI Rådgivernes bestyrelse.

Gorrissen Federspiel
02.12.21 DI Rådgiverne Nyheder

Tre skarpe til Gorrissen Federspiels Martin André Dittmer

Mød nyt medlem af DI Rådgivernes bestyrelse og Managing Partner i Gorrissen Federspiel, Martin André Dittmer. Vi har bl.a. spurgt ham om, hvad han gerne vil bidrage med i bestyrelsesarbejdet, og hvilke nye tendenser han ser i rådgiverbranchen.

Som rådgivere sidder vi med en særlig viden. Det forpligter. Når vi samler vores kompetencer på tværs af rådgiverbranchen, vil vi drage nytte af hinandens erfaringer og sammen løse de udfordringer, vi står over for. Det vil give en stærkere branche og i sidste ende bedre rådgivning til vores kunder og klienter Martin André Dittmer, Managing Partner i Gorrissen Federspiel

Tre skarpe til DI Rådgivernes nye bestyrelsesmedlem

1. Hvorfor har du takket ja til at blive medlem af DI Rådgivernes bestyrelse, og hvad vil du gerne bidrage med i bestyrelsen?

Hele rådgiverbranchen står over for nogle af de samme udfordringer, herunder kampen om talent, fastholdelse, diversitet, adgang til offentlige opgaver, omdømme og globalisering. Jeg vil gerne være med til at drøfte de udfordringer og sammen med resten af bestyrelsen og med input fra medlemmerne finde de bedste egnede løsninger. 

Derudover ser jeg også frem til at repræsentere advokatbranchen i bestyrelsen og dermed sikre, at vi har en stemme. 

Læs også: Fire nye medlemmer i DI Rådgivernes bestyrelse

2. Hvilke nye og vigtige tendenser ser du i danske rådgivervirksomheder?

Den grønne omstilling og bæredygtige transformation er på alles læber og har derfor også stor betydning for os som rådgivere, hvor vi spiller en særlig rolle. For advokatbranchen gælder det særligt det regulatoriske område, hvor vi ser en klar tendens fra ”soft law” til ”hard law”, hvilket også betyder, at vi har et ansvar for at skabe de rette juridiske rammer, så vores klienter kan gennemføre en bæredygtig udvikling.

Derudover er der også bredt kommet mere fokus på rådgiveransvar. Det betyder, at vi alle bærer et ansvar for at være så åbne som muligt, forvalte vores viden og særlige indflydelse på en ordentlig måde og tage et ansvar for at opretholde et godt omdømme.

Læs også: Hvad er op og ned på fakta om velfærd?

3. Hvorfor er det efter din opfattelse vigtigt at være med i et branchefællesskab som DI Rådgiverne?

Som branche står vi stærkere og har større mulighed for at søge indflydelse, jo flere vi er. Samtidig kan vi alle sammen hente inspiration hos hinanden i de udfordringer, vi nu engang står over for. Det er de færreste virksomheder, der har gavn af at lukke sig om sig selv uden at søge inspiration hos andre.

Læs også: Nye retningslinjer for god rådgiveradfærd

Fakta

På DI Rådgivernes generalforsamling tirsdag d. 2. november 2021 blev Martin André Dittmer nyt medlem af DI Rådgivernes bestyrelse sammen med Carsten Sachmann, Accenture Nordic and Denmark Country Managing Director i Accenture, Michael Jepsen, Managing Partner i IBM Global Business Service og Niels Ahrengot, Managing Partner i Implement.

Martin André Dittmer har været Managing Partner i Gorrissen Federspiel siden 2018. Martin er specialiseret inden for konkurrenceret og er co-head af specialegruppen for EU- & Konkurrenceret. Han er uddannet advokat.

Relateret indhold