Nu kan du blive anerkendt for din indsats for grøn omstilling, oplevelseskvalitet og social inklusion i konkurrencen New European Prizes.

Foto: Colourbox
06.05.21 DI Rådgiverne Nyheder

Skal din virksomhed vinde New European Prizes?

Arbejder din virksomhed aktivt med grøn omstilling, oplevelseskvalitet og social inklusion, f.eks. gennem cirkulær tænkning og praksis? Det kan du nu blive anerkendt for i konkurrencen New European Prizes.

New European Bauhaus er et initiativ fra Kommissionen, der bygger på ambitionen om at fremskynde grøn omstilling og bidrage til en bæredygtig og social genopretningen efter COVID-19.

Målet er at løse globale udfordringer med hjælp fra eksisterende viden, erfaring og kapacitet lige så vel som nye visioner, ideer og løsninger. I forbindelse med initiativet uddeles priser, der anerkender og fejrer eksisterende præstationer, eller støtter den yngre generation til yderligere at udvikle nye koncepter og ideer. 

Læs mere her: New European Prizes

To konkurrence-spor

New European Bauhaus priser gives i 10 forskellige kategorier, hvori der er to parallelle konkurrence-tråde:

  • New European Bauhaus Awards for existing completed examples/projects (30.000 euro)
  • New European Bauhaus Rising Stars for concepts or ideas submitted by young talents aged 30 or less (15.000 euro)

Hvad skal der til for at vinde?

I bedømmelsen af New European Bauhaus Awards vurderes projekterne ud fra, hvorvidt de: 

  • Demonstrerer, hvordan kerneværdierne bæredygtighed, æstetik og social inklusion er blevet forfulgt og kombineret på en eksemplarisk måde i forhold til den specifikke kategori (40/100 point).
  • Demonstrerer resultater/virkninger af projektet i forhold til det forventede under ansøgte kategori (20/100 point).
  • Inddrager borgere og viser fordelene ved involveringen. Specifik værdi tildeles kvaliteten af ​​inddragelsen af ​​borgere og civilsamfundet i udformningen og/eller gennemførelsen af ​​projektet (20/100 point).
  • Er af innovativ dimension i forhold til almindelig praksis (10/100 point).
  • Har et højt potentiale for overførsel til forskellige sammenhænge, ​​baseret på klar dokumentation og kommunikation af metode og principper (10/100 point).

Vil du vide mere?

Skal din virksomhed vinde en af priserne, eller har du lyst til at vide mere? Læs mere om initiativet og hvordan du deltager i konkurrencen på New European Prizes eller download guide til ansøgning her.

Ansøgningen skal være på engelsk, og deadline er mandag den 31. maj 2021.

Relateret indhold