Branchedirektør Katrine Ellersgaard Nielsen ønsker sammen med resten af teamet i DI Rådgiverne alle medlemmer en rigtig god sommer og kommer med bud på sommerferieunderholdning, der holder dig opdateret på områderne bæredygtig forretningsudvikling, ledelse, digitalisering og diversitet.

14.07.21 DI Rådgiverne Nyheder

Hold dig opdateret i sommerferien

Teamet i DI Rådgiverne kommer her med fem bud på bøger og podcasts til underholdning i sommerferien inden for vigtige dagsordner i rådgiverbranchen.

1. anbefaling: Afsnittet Er fremtiden bæredygtig? med fremtidsforsker Anne Skare Nielsen i podcasten Bæredygtig Business, som rådgiver Steffen Max Høgh står bag

Er du nysgerrig på, hvordan vi løser verdens klimaforandringer, og er du enig i, at vi mennesker er nødt til at arbejde sammen om at løse fremtidens problemer? Så er afsnittets 47 minutter en rigtig god investering af din tid. Anne Skare Nielsen og Steffen Max Høgh kommer ind på, at den næste store forretningsmodel er bæredygtig, at intelligente penge og digital økonomi hjælper os i den rigtige retning, og så kan du blive klogere på, hvordan fremtidsforskere forudser fremtiden.

Lyt til podcasten her: Er fremtiden bæredygtig?

2. anbefaling: Human Leadership – 5 genveje til resultater og et liv, du ikke fortryder (2021) af udviklingskonsulent og coach Rie Dalsgaard

Hvis du gerne vil have inspiration til, hvordan du og dine medarbejdere kommer til at trives og lykkes på et nyt niveau, så er Human Leadership – 5 genveje til resultater og et liv, du ikke fortryder værd at kigge nærmere på. I denne helt nye udgivelse møder du bl.a. adm. direktør i IBM Danmark, Henrik Bodskov, og partner i Deloitte, Henrik Wellejus, der begge tror på det menneskelige potentiale og er bevidste om, hvor stor en rolle deres egen lederadfærd spiller i forhold til medarbejdernes trivsel og succes. Du får også cases og værktøjer til at facilitere udvikling.

Læs også: Hvad er fremtidens krav til ledere?

3. anbefaling: Podcasten Dataklubben af rådgivervirksomheden Inspari

Dataklubben er podcasten til dig med passion for data, analytics, digitalisering og transformation. I podcasten inviterer data-entusiasterne Jens-Jacob Aarup, René Iversen og Frederik Gjørup Nielsen fra Inspari personer i studiet, der tør tale om deres ambitioner og dele de erfaringer, som skabte resultater, men også alt det, der gjorde ondt på sjæl og bundlinje. Find en god plet i skyggen og bliv inspireret af fængslende samtaler om mennesker, data og forretning.

Lyt til podcasten her: Dataklubben

4. anbefaling: Rollemodeller og ravnemødre - fire topchefer om mod, magt og mænd (2021) af sociolog Sarah Steinitz

I bogen stiller Sarah Steinitz spørgsmålet: Hvorfor er der ikke flere kvindelige ledere i Danmark, når nu vi er et af verdens mest ligestillede samfund? Til at svare på det, har hun sat fire indflydelsesrige kvinder i dansk erhvervsliv stævne. Det er Karen Hækkerup, generalsekretær i Unicef, Lizette Risgaard, formand for Fagbevægelsens Hovedorganisation, Merete Eldrup, bestyrelsesformand for bl.a. Københavns Universitet og Mai-Britt Poulsen, Boston Consulting Group.

Læs også: Sådan arbejder du strategisk med diversitet og inklusion

5. anbefaling: Entreprenørstaten (2021) af journalist og politisk analytiker Sigge Winther Nielsen

I Entreprenørstaten stiller Sigge Winther Nielsen skarpt på samfundets største problemstillinger, og hvordan vi løser dem. Hans analyse er klar: Dansk politik står i stampe. Pseudopolitiske initiativer og symbolpolitik griber om sig, mens samfundets reelle og komplekse udfordringers politiske løsninger svinder hen i ingenting. I bogen inddrager han den seneste videnskab, historiske kilder og 50 interviews med en række eksperter for at forstå nutidens politiske kriser, og hvordan vi løser dem gennem etableringen af en entreprenørstat, som kan skabe afgørende forandringer på tværs af samfundets sektorer.

Læs også: Hvad læser MR’s erhvervsprofiler i sommerferien?

HOLD DIG OPDATERET

Modtag  DI Rådgivernes nyhedsbrev og få information om rådgivningsbranchen, seneste nyt fra den politiske scene, faglig inspiration og invitationer til relevante arrangementer.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Relateret indhold