01.11.18 DI Rådgiverne Nyheder

Højdepunkter fra Årsdagen

Se højdepunkter fra Årsdagens #Hacks og mød tre startups, der fik lov at vise resten af branchen deres løsninger.

Årsdagen blev skudt i gang med indflyvning om tendenser, udfordringer og muligheder i fremtidens rådgiverbranche af Martin Søegaard, Managing Partner i Deloitte Consulting. Her blev blandt andet sat fokus på at kunne mestre at rådgive om nye teknologier og digitalisering, sofistikerede kunder og branchens udvikling.

Se oplægget her.

Diskussionen ved #Hack 1 løftede sløret for en diskrepans mellem udbud af ydelser og egen anvendelse med hensyn til kunstig intelligens. Mens mange er bekendt med hvordan kunstig intelligens kan anvendes i forbindelse med produkter til kunder, forekommer der stadig usikkerhed omkring kunstig intelligens muligheder i forbindelse med egne processer. Se et uddrag af pointer i videoen nedenfor.

Hør blandt andet, hvordan Bech-Bruun arbejder med kunstig intelligens, og hvad der blev diskuteret i forhold til teknologiens potentialer på dagen.

Video: Marie Victoria Nedergaard

I diskussionen om nye jobfunktioner og kompetencebehov i #Hack 3  blev pointer om større diversitet og ledelsesansvar bragt op. Se uddrag af pointer i videoen nedenfor.

Her kan du høre, hvad der kom ud af #Hack 3 om branchens kompetencebehov og nye jobfunktioner.

Video: Marie Victoria Nedergaard

På dagen kunne de deltagende møde 9 spændende digitale startups i vores Iværksættergarage. Her var mulighed for at netværke og samle inspiration til mange nye digitale muligheder i branchen. Se 3 startups præsentere hvordan de kan skabe værdi i videoen nedenfor.

Her kan du møde tre startups, der deltog i vores Start Up Your Business Garage

Video: Marie Victoria Nedergaard
Mads Buhl
Skrevet af:

Mads Buhl