19.01.23 Turisme, Kultur & Oplevelser Nyheder

DI byder velkommen til endnu et stort venue

DI Venues har vokseværk og i den forbindelse er vi utroligt glade for og stolte over, at kunne byde DGI Byen velkommen hos DI Turisme | Kultur | Oplevelser.

Som en del af Advisory Board for DI Venues vil DGI Byen indgå i vores nye fælles forum på tværs af arenaer, spillesteder og messe-, konference-, og kongressteder, som sammen bl.a. vil løfte branchens politiske dagsordener.

Med central beliggenhed i midten af Kødbyen, og med under 50 meter til Hovedbanegården, er DGI Byen – som også råder over Øksnehallen - et oplagt venue til afholdelse af alle typer events, arrangementer og udstillinger. DGI Byen/Øksnehallen har med sine 5.500 m2 plads til 4.000 gæster og tilbyder værtskab for alt fra fester, over konferencer til messer.

Advisory Board for DI Venues

I DI Venues samler vi kræfterne på tværs af arenaer, spillesteder og messe-, konference-, og kongressteder, med henblik på at løfte branchens politiske dagsordener, sætte fokus på udfordringerne og styrke forretningsudviklingen via analyser, samt netværk og sparring. Med initiativet ønsker vi at styrke vores medlemmer platform og derigennem bidrage til at sikre en stærk branche for fremtiden.

Astrid Kjelgaard
Skrevet af:

Astrid Kjelgaard

Relateret indhold