Deltag i kurser og opkvalificering

Bliv skarp til forhandlingsteknik, ledelse, FN's Verdensmål og meget mere. Som en del af Dansk Byggeindustri og DI Dansk Byggeri har din virksomhed adgang til mange forskellige kurser, hvor du kan få opkvalificering til dig og dine medarbejdere.

DI Dansk Byggeri tilbyder forskellige kurser. Herunder har vi beskrevet et par af dem, men du kan også gå ind på DI Dansk Byggeris hjemmeside for at finde den fulde oversigt. 

Klik her for at gå til DI Dansk Byggeris hjemmeside.

Kurser

Forhandlingsteknik i byggeriet

I en hverdag hvor du forhandler med mange led, er det en stor fordel at være god til at forhandle. Det kan ofte være svært at bevare overblikket i en forhandlingssituation og undgå at gå på kompromis med sine mål.

Læs mere.

Arbejdsret og overenskomstforhold

På dette internatkursus kommer du hele vejen rundt om de relevante arbejdsretlige og overenskomstmæssige forhold, der er gældende for virksomheder i bygge- og anlægsbranchen.


Læs mere

Arbejdsret og overenskomstforhold for lønpersonale

På dette kursus gennemgår vi, hvordan du som administrativ medarbejder kan sikre dig, at virksomheden efterlever de arbejdsretlige og overenskomstmæssige regler i bygge- og anlægsbranchen.


Læs mere

Kursus for lærlinge

Det er ikke altid, at lærlinge gør, helt som man forventer. På kurset samler vi lærlinge fra forskellige fag og virksomheder, og gennem teori og øvelser klæder vi dem på til at gå mere ansvarsfuldt til opgaverne.


Læs mere

Produktions- og entreprisestyring

Grundlaget for at tjene penge på sin entreprise ligger i god forberedelse, planlægning og styring. Kom på plads på en struktureret måde, når du har vundet en opgave, og inden du opstarter projektet.


Læs mere

Uddannelse for nye byggeledere

Få et uddannelsesforløb, der er tilpasset de ledelsesmæssige udfordringer, som en ny byggeleder står over for i de første år som leder af entrepriser og små og store projekter.


Læs mere

Eksterne arrangementer

Building Green

Glæd dig til at opleve et helt program omdannet til én stor online produktion, som streames live direkte til dig! Sæt kryds i kalenderen den 21. og 22. april, hvor du kan deltage på Building Green Aarhus digitalt. I oktober så mere end 12.000 med, da vi streamede eventen i København, og i april gentager vi succesen i Aarhus.


Læs mere

21. og 22. april 2021

Build in Wood

Træbyggeri byder på en skov af dilemmaer. Hvorfor taler vi så meget om højhuse, når de fylder så lidt i den samlede byggemasse? Hvordan kan vi dokumentere gode økonomiske cases, så flere bygherrer og entreprenører vil investere i et træbyggeri? Hvor meget træ fra åbenstående konstruktioner kan man vise i en bygning før man går på kompromis med andre vigtige egenskaber i byggeriet? Skal man vælge en hybridløsning for at opnå stivhed og bedre akustiske egenskaber på trods af at det tilføjer beton til byggeriet?

Læs mere

 

Konference, 18. & 19. maj

TRÆdagen

TRÆdagen 2021 fokuserer på træ som byggemateriale. Gennem indlæg fra eksperter og erfarne specialister, bearbejdes de store muligheder, der er for anvendelse af træ i fremtidens byggeri, men adresserer også de begrænsninger og udfordringer vi mødes af, når vi bygger med træ.


Læs mere

Konference, 14. september 2021
Frederik Waitz Søborg

Frederik Waitz Søborg

Chef for Byggeindustri og infrastruktur

  • Direkte +45 7216 0193
  • Mobil +45 2142 4741
  • E-mail fws@di.dk