26.03.24 DI Bilbranchen Nyheder

DI Bilbranchens årsdag 2024: Tilmeldingen er åben

På årsdagen tager vi fat på de emner, som optager og vil komme til at optage vores medlemmer – og du kan nu tilmelde dig og dine kolleger til branchens vigtigste dag.

Vi har nu åbnet for, at du og dine kolleger kan tilmelde jer DI Bilbranchens årsdag 2024  - Efter stormen, der afholdes den 16. maj i Industriens Hus i København.

Hvordan ser branchen ud ”efter stormen?”

Det er ikke nyt, at det stormer i bilbranchen. I de seneste år har branchen oplevet stigende investeringskrav, faldende avancer, et forhøjet omkostningsniveau og geopolitiske omvæltninger. Men selvom vinden stadig raser, kan vi her i foråret 2024 begynde at se konturerne af den branche, der venter os. Det er disse konturer, emner og tendenser, som vores årsdag har fokus. Derfor samler vi vores medlemmer og samarbejdspartnere igen, så vi sammen bliver klogere på, hvad der venter branchen efter stormen.

Årsdagen starter i helikopteren, hvor vi får et overblik over det europæiske bilmarked her og nu samt nye forretningskoncepter, som andre forhandlere i Europa har taget for at sikre deres indtjening fremover. Vi får også et indblik i, hvilken rolle danske bilforhandlere kan få i fremtidens bæredygtige værdikæde, hvor reservedele og materialer i stigende grad genanvendes.

Efter pausen får vi besøg fra hinsidan. Wayke og Drive i henholdsvis Sverige og Norge er resultaterne af fælles it-satsninger blandt bilforhandlere og bilimportører i de to lande. Begge koncepter nyder stor succes, og kan vi lære af det i Danmark? Til sidst lægger amerikaneren Bill Russo vejen forbi. Med mere end 40 års erfaring fra bilindustrien, heraf de sidste 20 år som bosiddende i Kina, er han den rette mand at spørge, hvordan kinesiske bilmærker og kinesisk bilproduktion vil påvirke den europæiske og danske bilbranche fremover.

Det bliver en begivenhedsrig dag sammen med medlemmer og gode samarbejdspartnere. Der er rigeligt at glæde sig til – og vi glæder os til at se dig og dine kolleger.

Claus Dahlbom Hansen

Claus Dahlbom Hansen

Konsulent

  • Direkte +45 3377 3334
  • Mobil +45 2051 3733
  • E-mail cldh@di.dk

Relateret indhold