Grøn omstilling & SDG

Grøn omstilling og bæredygtige forretningsmodeller handler også om konkurrenceevne, relationer med kunder, leverandører og andre interessenter. Det stiller krav til virksomhedsstrategier for digitalisering, automatisering, tiltrækning og udvikling af kvalificeret arbejdskraft samt adgang til finansiering for at kunne drive produktionsvirksomhed i Danmark.

Cirkulær industri

En del af miniserien Cirkulær industri.

Videointerview med CEO i Stena Recycling Henrik Grand Petersen.

Henrik giver en status på, hvordan Stena Recycling arbejder med cirkulær økonomi.

Få også hans bedste råd, hvis din virksomhed skal i gang med at arbejde med cirkulær økonomi.

Videointerview med CEO i Stena Recycling Henrik Grand Petersen.

Fremstillingsindustrien

Klimaklar SMV

EN klimaklar SMV er en konkurrencedyggtig SMV

KLIMAKLAR SMV

Klimaklar SMV er et projekt, der tilbyder små og mellemstore virksomheder et nyt rådgivningsforløb, der styrker vækst og konkurrenceevne gennem CO2-beregning, klimastrategi og branding.

Bag projektet står Fremstillingsindustrien, Dansk Industri og Industriens Fond i samarbejde med kompetente partnere: Axcelfuture, Global Compact Network Denmark, Aalborg Universitet og Viegand Maagøe.

Læs mere her
Med bæredygtighedsmålene har vi fået et wake up call. Det er en megatrend, hvor virksomhederne både er en del af problemet, men også en del af løsningen. Og når virksomhederne er en del af løsningen, så kan det anvendes til en konkurrencemæssig fordel Jacob Kjeldsen, chef for Fremstillingsindustrien

I forbindelse med afslutningen på Fra filantropi til forretning fortæller Kristian Bundgaard Pedersen adm. direktør i Tasso A/S, hvad arbejdet med bæredygtighed og FN's Verdensmål har betydet for deres virksomhed.

Produceret af Fremstillingsindustrien

I forbindelse med afslutningen på Fra filantropi til forretning fortæller Kaj Stjernholm, adm. direktør i Stjernholm A/S, hvad arbejdet med bæredygtighed og FN's Verdensmål har betydet for deres virksomhed.

Produceret af Fremstillingsindustrien

VERDENSMÅLSPORTALEN

Interesseret i bæredygtighed?

Hvis du har interesse i bæredygtighed, bør du se nærmere på Verdensmålsportalen, der udspringer sig fra "Fra filantropi til forretning", som var et projekt mellem Dansk Industri og Industriens Fond. Projektet fokuserede på FN's Verdensmål, og hvordan virksomheder kan have en bæredygtig forretning, der bygger på strategisk arbejde med verdensmålene. Der er lavet denne portal, hvor du bl.a. kan høre podcast og blive klogere på cases samt erfaringer fra projektet.

LÆS MERE HER

Services


Klimapartnerskab

Relaterede nyheder