TMI

Håndtering af inkassosager

Få hjælp til at håndtere dine lokale og internationale inkassosager. Som medlem af TMI får du fordelagtige vilkår hos inkassospecialisterne Atradius Collections

Oplever du, at betalingen for en faktura er forsinket, kan det være et stort og besværligt arbejde at få betalingen hjem. Med Atradius Collections kan du få hjælp til at håndtere dine lokale og internationale inkassosager. Tankegangen hos inkassospecialisterne Atradius Collections er bl.a., at den første del af inddrivelsesprocessen kan være en god mulighed for at forbedre forholdet til din kunde. En afdragsordning eller at forhandle lokalt med din kunde på deres eget sprog giver oftest de bedste inddrivelsesresultater, uden at I må at ty til et dyrt retsligt forløb.

I samarbejdsaftalen mellem TMI og Atradius Collection får du:

  • En fast kontaktperson i Danmark
  • Adgang til 28 internationale kontorer med lokalt kendskab, hvorfra der kan inddrives tilgodehavender i 96 % af verden
  • Intet opstartshonorar. Så hvis en fordring ikke bliver inddrevet, har I ingen omkostninger ved inkassosagen
  • Rabat på provision af inddrevne beløb på alle jeres danske sager. Se priser her (link til liste)
  • Adgang til inkassoplatformen Collect@net, som er den mest integrerede inkassoplatform i branchen med et sikkert og effektivt onlinesystem. Platformen giver jer mulighed for at overvåge jeres inkassosager 24/7.

Er du kreditforsikringstager hos Atradius Kreditforsikring, og er fordringen dækket af forsikringen, betaler Atradius Kreditforsikring dine inkassoomkostninger iht. policebetingelser (der typisk indeholder en selvrisiko). Læs mere om kreditforsikringen her

Læs mere om Atradius Collections her

Se priser for TMI-medlemmer her

Kontakt Atradius Collections

Camilla Nielsen, mail: camilla.nielsen@atradius.com, telefon: 3326 5025 eller alternativt clientrelationsdk@atradius.com.

Hanne Delfs

Hanne Delfs

Koordinator

  • Direkte +45 3377 3405
  • Mobil +45 5051 9610
  • E-mail hand@di.dk

Relateret