Træsektionens generalforsamling blev afholdt på Hotel Vejlefjord d. 15. marts 2024.

18.03.24 Træsektionen Nyheder

Træsektionens generalforsamling 2024

Træsektionens generalforsamling 2024 var endnu en succes, og det er med glæde, at vi deler højdepunkterne med jer alle.

Træsektionens generalforsamling fandt sted d. 15. marts på Hotel Vejlefjord. Generalforsamlingen var en fantastisk mulighed for at samle vores medlemmer og diskutere vigtige emner, der vedrører branchen. Til generalforsamlingen blev den bestyrelsen valgt ind, og der var ingen ændringer i bestyrelsesmedlemmerne. Træsektionens bestyrelse består af: Formand Martin Skou Heidemann, næstformand Dan Jensen, Poul Bak, Ole Gregersen, Jacob Skovborg Knudsen, Christian Oversø, John Skjold Pedersen, Teddy Pedersen, Peter Wium.  

Det er et hold dedikerede mennesker, som vi er glade for er en del af Træsektionens bestyrelse.

Vi har fra bestyrelsens side virkelig glædet os til generalforsamlingen. Særligt til at præsentere alle de nye initiativer, som vi kan tilbyde medlemmerne. Og det blev rigtig vel modtaget, hvilket vi selvfølgelig er glade for. Hertil har det været en dag med rigtig god debat og spændende indlæg.” udtaler Martin Skou Heidemann, bestyrelsesformand for Træsektionen.

Eftermiddagen var temapræget med en række oplæg og debatter om række relevante emner. Anders Stouge, direktør i DI Byggeri, gjorde os klogere på DI Byggeris nye visioner for fremtiden, og Anna-Mette Monnelly, bæredygtighedsspecialist hos Søren Jensen, satte fokus på bæredygtighed og dokumentationskrav for håndværksvirksomheder, samt de kommende lovgivningsmæssige krav og praktiske tilgange til dokumentation af klimapåvirkning, som man som håndværksvirksomhed skal tage stilling til i fremtiden.

Som nævnt, blev der på generalforsamlingen lanceret en række nye, spændende samarbejder med virksomhederne NullCarbon, Valified og Anmeld Håndværker. Find mere om det her.

Dagen kulminerede i en utrolig rundtur gennem Danmarks mest fortryllende træbygninger, præsenteret af Peter Olesen, der tog os med på en rejse gennem historien og nutidens arkitektur med udgangspunkt i hans bog ”Træbygninger Danmark rundt”.

Vi vil gerne takke alle medlemmer, der deltog i generalforsamlingen og bidrog til den store succes. Det var en fornøjelse. Og selvfølgelig et kæmpe tak til vores oplægsholdere, der bidrog med god indsigt og viden.

Vær opmærksom på vores kommende begivenheder, hvor vi har planlagt en masse spændende arrangementer og aktiviteter i den kommende tid.

Formand Martin Skou Heidemann

Debat på scenen mellem Martin Skou Heidemann, Dan Jensen og Anders Stouge. Moderator Jesper Salling Nielsen

Forhenværende bestyrelsesformænd for Træsektionen

Anders Stouge, direktør i DI Byggeri

Mikael Koch, Træinformationen

Peter Olesen, forfatter af ”Træbygninger Danmark rundt”

Bæredygtighedsspecialist Anna-Mette Monnelly, Søren Jensen

Spørgsmål fra salen

Spørgsmål fra salen

Næstformand Dan Jensen

Ole Gregersen, bestyrelsesmedlem

Chef for Træsektionen, Jesper Salling Nielsen

Jesper Salling Nielsen

Jesper Salling Nielsen

Chef for Træsektionen

  • Direkte +45 7216 0231
  • Mobil +45 2020 3636
  • E-mail jesn@di.dk

Relateret indhold