Åbningsceremonien 2023

Lasse Lagoni og Skills Denmark
05.04.24 Træsektionen Nyheder

Træsektionen på Skills 2024

DM i Skills 2024 nærmer sig med hastige skridt, og vi i Træsektionen er begejstrede for endnu en gang at deltage og håber, at alle vil kigge forbi os ved Telt 5, stand T5 754!

I år inviterer vi jer til noget helt særligt: Muligheden for at bygge din egen festivalsstol! Under kyndig vejledning af de talentfulde tømrerlærlinge, Kirstine Hvid Greve og Kevin Fredensdal fra Tømrerlandsholdet, får du muligheden for at opleve glæden ved selv at skabe noget. Og det tager kun 15 min. 

Vi har i samarbejde med Keflico skaffet materialer fra GENBRÆT®, som alle kan komme forbi og give sig i kast med. Takket være Jens Otto Olsen, fra LMU, er alt det nødvendige udstyr forberedt til jer. Med en skruemaskine og en sømmaskine i hånden bliver du guidet igennem processen med at samle din helt egen festivalsstol.

Du finder os i Telt 5, stand T5 754 – vi er til stede alle tre dage.

Et stort tak til STARK og Keflico A/S for samarbejdet, der har gjort projektet muligt.

Kom og vær en del af et fællesskab, hvor vi sammen bygger bro mellem færdigheder og sjov. Vi ser frem til at dele denne oplevelse med dig og vise, hvad vi kan skabe sammen med lidt træ og værktøj.

Hvad er GENBRÆT®?

Genbræt-brædder er blevet frasorteret under produktionen grundet deres korte længdespecifikation. Korte længder indgår nemlig ikke i den vanlige kommercielle handel og frasorteres udelukkende på baggrund af dette – og altså ikke på grund af kvaliteten i træet. Derfor ydes der også samme varighed på disse korte brædder, som ved vanlig handel.

 

Genbræt er altså upcycling af træ, som ellers ville være gået til spilde, men som nu kan få nyt liv i byggeriet. Alternativet for de korte længder er, at produktet blive brugt til afbrænding i energiproduktionen, hvilket i sidste ende vil betyde en øget CO2-udledning.

Læs mere om GENBRÆT® her.

Vi ses på Skills 2024, som løber af stablen fra d. 18. - 20. april i Roskilde - vi glæder os!

Jesper Salling Nielsen

Jesper Salling Nielsen

Chef for Træsektionen

  • Direkte +45 7216 0231
  • Mobil +45 2020 3636
  • E-mail jesn@di.dk

Relateret indhold