Netværk

Nu kommer de nye lovkrav til bæredygtighedsrapportering

Kom gratis med i følgegruppen

De nye krav til bæredygtighedsrapportering har indflydelse på alle virksomheder.

EU-Kommissionen er på vej med "Corporate Sustainability Reporting Directive", der stiller krav til virksomheder med over 250 medarbejdere om omfattende bæredygtighedsrapportering, herunder om deres værdikæder. Små og mellemstore virksomheder med færre end 250 ansatte er ikke direkte omfattet af den kommende lovgivning, men omfattes indirekte, når de større virksomheder som en del af deres værdikæder vil komme til at stille krav til deres underleverandører og kunder.

DI følger implementeringen af direktiv og udmøntningen af endelige rapporteringskrav og opdaterer løbende interesserede DI medlemmer via mail og online-møder.

Tilmeld dig og få info om bæredygtighedsrapportering

Hvis du vil vide mere om de nye bæredygtighedskrav, kan du her tilmelde dig følgegruppen for udvikling af de nye standarder og DI’s tilbud i relation til bæredygtighedsrapportering – også kendt som Environmental, Social og Governance (ESG).

Du vil samtidig modtage relevante invitationer til arrangementer (bl.a. online-møder, kurser), herunder betalingsarrangementer og anden opdatering på processen for udvikling af de nye standarder og med mulighed for at stille spørgsmål. I særlige tilfælde kan der indgå markedsføring fra vores samarbejdspartnere.

Marie Gad

Marie Gad

Underdirektør

Mette Gøricke Sørensen

Mette Gøricke Sørensen

Sekretær