Netværk

Følgegruppe for ESG og bæredygtighed

Kom gratis med i gruppen og få løbende viden om de nye bæredygtighedskrav, samt vejledninger, invitationer og tilbud om webinarer og kurser, der klæder dig på til arbejdet med ESG og bæredygtighed.

De nye krav til bæredygtighedsrapportering har indflydelse på alle virksomheder.

EU-Kommissionen har lanceret "Corporate Sustainability Reporting Directive" (CSRD), der stiller krav til store virksomheder om omfattende bæredygtighedsrapportering, herunder om deres værdikæder. Små og mellemstore virksomheder er ikke direkte omfattet af den kommende lovgivning, men omfattes indirekte, når de større virksomheder som en del af deres værdikæder vil komme til at stille krav til deres underleverandører og kunder.

DI følger implementeringen af direktiv og udmøntningen af endelige rapporteringskrav og opdaterer løbende interesserede DI medlemmer via mail og online-møder.

Tilmeld dig og få info om bæredygtighedsrapportering

Hvis du vil vide mere om de nye bæredygtighedskrav, kan du her tilmelde dig følgegruppen for udvikling af de nye standarder og DI’s tilbud i relation til bæredygtighedsrapportering – også kendt som Environmental, Social og Governance (ESG).

Du vil samtidig modtage relevante invitationer til arrangementer (bl.a. online-møder, kurser), herunder betalingsarrangementer og anden opdatering på processen for udvikling af de nye standarder og med mulighed for at stille spørgsmål. I særlige tilfælde kan der indgå markedsføring fra vores samarbejdspartnere.

For medlemmer

Du skal være logget ind for at få adgang til denne side

Log ind Opret bruger
Mette Gøricke Sørensen

Mette Gøricke Sørensen

Coordinator

Thomas Skov Hansen

Thomas Skov Hansen

Teamleder