Netværk

5G-netværk

På netværket får du overblik over det trådløse univers og skaber nye muligheder for din virksomhed

Foto: Colourbox

Om 5G-netværket
Der kommer hele tiden ny teknologier og 5G er nu ved at skabe nye muligheder. Mange bruger i dag kablede og trådløse teknologier i større eller mindre grad.  Industriens Fond, Aalborg Universitet, Togsverd Consult og DI er gået sammen om et projekt, der skal give virksomheder muligheden for at komme i gang med Industriel IOT og 5G og derved fremme konkurrenceevnen. Samtidig vil vi også gerne dele erfaringerne fra projektet og AAU’s 5G test laboratorie gennem et netværk for 5G og trådløs teknologi.

Netværksforløbet består af 4  møder, der skal give deltagerne mulighed for at diskutere deres udfordringer, møde eksperter indenfor trådløs teknologi. Høre om begrænsningerne og mulighederne i de trådløse teknologier 4G, WiFi6, LoRaWan mm og det generelt det trådløse univers.

Producenter af maskiner og procesanlæg og udstyr kan med fordel deltage, hvis de ønsker at vide mere om muligheden for at udvikle deres produkter til at være trådløse eller skabe nye forretningsmæssige services. Samtidig er netværket også relevant for underleverandører og producenter, der ønsker transparens i deres produktion og ser en fremtid med mobile robotter i f.eks. matrix produktion setup. Eller man er leverandør af systemer og løsninger der understøtter f.eks. opdræt af dyr grise, kyllinger o.l., styring af store lagre og mange artikler, håndtering af baggage og steder hvor mange mennesker færdes, stadions, messecentre o.l.

Deltagelse er gratis.

Målgruppe

Målgruppen for netværket er direktører, fabrikschefer samt ledere og medarbejdere, der arbejder med forretningsudvikling, samt udvikling af produkter og processer.

Oversigt over møder

  • 12:30 – 16:30

   Sted: AAU Smart Production Lab i Aalborg

  • 12:30 – 16:30

   Virksomhed: Opdateres snart

  • 12:30 – 16:30

   Virksomhed: Opdateres snart

  • 12:30 – 16:30

   Virksomhed: Opdateres snart

Morten Kristiansen

Morten Kristiansen

Fagleder, Telepolitik

 • Direkte +45 3377 4808
 • Mobil +45 2437 0173
 • E-mail mokr@di.dk