Netværk

CSR/Sustainability

CSR og Sustainability chefer i store og mellemstore virksomheder har mange udfordringer. Der er højere forventninger – og muligheder – end nogensinde før for disse chefers bidrag til forretningsstrategien.

Der også et hav af nye krav, fra EU lovgivning, dansk lovgivning, internationale lovgivning på eksportmarkeder, og en altid stigende forventning fra kunder og samfundet. Det er en funktion, som er særdeles afhængig af ny viden, og en arbejdspraksis der holder sig ajour med udfordringer, der er under konstant udvikling.

På denne baggrund har DI lanceret et netværk baseret på vores eksisterende CSR netværk, der hjælper CSR og Sustainability chefer med at navigere i disse muligheder og udfordringer. Netværket tapper også ind den brede vifte af ekspertise i vores afdelinger for Global udvikling og Bæredygtighed, Miljø og vores Non-Financial rapporterings ekspertise i vores regnskab og skat afdeling, med mere. Vi beskæftiger os med både compliance og forretningsstrategi med udgangspunkt i bæredygtighed.

Netværkets målgruppe

Netværket er kun per invitation til chefer der har ansvar for CSR og bæredygtighed i deres virksomhed. Netværket er for alle brancher primært med henblik på større virksomheder. Fællesnævneren er interessen for at følge med i de udviklende krav inden for social- og miljøansvar og bæredygtighed som en strategisk ramme for kerneforretningen.

Det får du

Der vil blive afholdt 4 netværksmøder om året. Ved lejlighed vil der også være mulighed for webinarer og digitale møder. Facilitatorer fra DI vil sørge for et spændende program baseret på oplæg både fra DI eksperter og eksterne oplægsholdere såvel som netværkets deltagere. Møderne vil bygge på en høj grad af faglig sparring og erfaringsudveksling blandt deltagerne, i et fortroligt rum hvor vi sørger for at undgå, at konkurrerende virksomheder er til stede.

Gitte Knoth Sørensen

Gitte Knoth Sørensen

Chefkonsulent

Thomas Skov Hansen

Thomas Skov Hansen

Teamleder