Netværk

Netværk for Offentlig-Privat Samspil

Netværk for Offentlig-Privat Samspil samler medlemmer af Dansk Industri, der har en særlig interesse i samarbejdet med offentlige ordregivere.

Formål

Formålet med Netværk for Offentlig-Privat Samspil er at samle medlemmer af Dansk Industri, der har en særlig interesse i samarbejdet med offentlige ordregivere. Netværket vil fungere som en platform, hvor medlemmer kan få relevant viden og udveksle erfaringer, viden og best practices inden for offentlig-privat samspil på tværs af brancher. Netværket vil således ikke være en erstatning, men et supplement til alt det arbejde, der allerede foregår på brancheniveau.

Desuden skal netværket bidrage til at styrke dialogen mellem det private erhvervsliv og den offentlige sektor, og arbejde for at skabe bedre rammevilkår for offentlig-privat samspil. Det offentlige indkøb er på 448mia. kr. og udgør knap 16 pct. af BNP i Danmark. Det betyder også, at det offentlige indkøb har en enorm indflydelse på det danske marked og dermed drivkraft for aktuelle omstillinger.

Temaerne vil strække sig fra aktuelle politiske dagsordener på området til helt konkrete udbudsjuridiske værktøjer.

 

Praktisk information

Netværk for Offentlig-Privat Samspil er åbent for alle medlemmer af Dansk Industri. Medlemmer af dette netværk har mulighed for at tilmelde sig de aktiviteter, som de finder relevant for netop dem.

Som udgangspunkt afholdes aktiviteter som webinarer. Der forventes 4-6 webinarer årligt, afhængigt af aktuelle dagsordener.

Næste arrangement i rækken - 'Grønne hospitaler og de private leverandører' – afholdes den 17. april kl. 09.30-11.00. Her sætter vi fokus på Danske Regioners nye strategi for grønne hospitaler. 

Som medlem af Netværk for Offentlig-Privat Samspil kan du tilmelde dig webinaret allerede nu lige her. 

I maj afholder vi webinar om frisættelsesdagsordenen, herunder sundhedsudspillet og resultater fra DI’s store befolkningsundersøgelse om velfærd og offentlig privat-samspil. Som medlem af netværket vil du blive inviteret direkte via mail. 

Felix Dalker

Felix Dalker

Chefkonsulent

Faglig ansvarlig

Sif Johanne Aagaard Drif

Sif Johanne Aagaard Drif

Chefkonsulent

Faglig ansvarlig

Louise Hammerlund Han

Louise Hammerlund Han

Teamleder

Praktisk ansvarlig

Marie-Louise Skov Jensen

Marie-Louise Skov Jensen

Studentermedarbejder

Praktisk ansvarlig