Netværk

Jernbanenetværk

Arbejder du i en virksomhed, der er leverandør af tekniske løsninger til jernbaneindustrien, og ønsker du bedre føling med, hvad der rører sig i andre dele af jernbanesektoren og hos andre virksomheder i branchen? Så er DI’s netværk for jernbaneindustrien måske en mulighed for sparring og inspiration.

DI’s netværk for jernbaneindustrien er primært tiltænkt medlemsvirksomheder i DI, der er aktive som tekniske leverandør- eller rådgivningsvirksomheder til jernbanen. Netværkets medlemmer vil typisk være folk med et ledelsesmæssig ansvar i en mindre eller mellemstor leverandørvirksomhed. Men medlemmernes faglige ståsted kan spænde vidt, lige fra direktøren til forskellige fagspecialister, designere, udviklere, produktionsplanlægning eller markedsføring.

I netværket kan du møde ledere fra andre virksomheder, så du kan få sparring til dit arbejde og ny inspiration til gavn for jeres forretning.

Vær på forkant med udviklingen

I netværket prøver vi at være på forkant med udviklingen, hvad enten der er tale om nye teknologier eller lovgivning, der kan få betydning for fremtidens jernbane.

Få et professionelt netværk på tværs af branchen

Netværket består af erhvervsledere fra primært små og mellemstore virksomheder inden for jernbaneindustrien, så du vil få mulighed for at blive en del af et stærkt netværk af professionelle kolleger fra hele landet. Dette kan være en stor styrke for samarbejde med andre virksomheder i fremtiden.

Sådan foregår det

Vi afholder 4 møder om året. Der er som regel tale om halvdagsmøder (typisk kl. 10.00 – 14.00 inkl. frokost). Nogle af møderne afholdes i DI. Andre finder sted på de enkelte virksomheder i netværket, som ønsker af være vært og give en rundvisning på deres virksomhed.

Per Henriksen

Per Henriksen

Chefkonsulent