Arrangement

Brug EU's frihandelsaftale med Sydkorea

Dansk Industri, Trade Council og Erhvervsstyrelsen inviterer til webinar om brug af frihandelsaftalen mellem EU og Sydkorea ved import og eksport af varer og tjenesteydelser. På webinaret vil den danske ambassade i Seoul også belyse uudnyttet markedspotentiale, og hvilke muligheder det koreanske marked rummer for danske virksomheder. 

Program:

09.30 Velkommen og lidt om EU’s frihandelsaftale med Sydkorea – mere end 10 år med en handelsaftale

Lars Gade Holm, Konsulent, Market Access, Udenrigsministeriet

Midlertidig handelsaftale med Sydkorea trådte i kraft den 1. juli 2011. Sydkorea var verdens 10. største økonomi i 2021 og Danmarks 20. største eksportmarked med en eksport på ca. 16 mia. kr.

09.35 Hvordan I kan gøre brug af EU’s frihandelsaftale med Sydkorea

Anette Suhr Rasmussen, Chefkonsulent, DI

Få viden om mulighederne i EU’s handelsaftale med Sydkorea for både import og eksport, herunder at opnå oprindelse og om dokumentationskravene, samt mulige tredje landes handelsaftaler

10.00 Vejledning om eksport og import af serviceydelser

Frederik Hansen, fuldmægtig, Erhvervsstyrelsen

Hvad skal du være særlig opmærksom på i forhold til tjenesteydelser og digitale tjenesteydelser, når du handler med Sydkorea. Få konkret viden om mulighederne for vejledning fra Erhvervsstyrelsen.

10.10 Ambassaden i Seoul kan hjælpe jer videre på markedet

Jimmy Sell, Handelschef, ambassaden i Seoul

Spot på markedspotentiale, og hvordan TC kan assistere danske virksomheder med at udnytte dette potentiale på det sydkoreanske marked.

10.30 Spørgsmål 

10.40 Tak for i dag 

DI eventcenter