Arrangement

Rollemodeller skaber fremtidens diversitet

Debat, oplæg og kickoff af Danmarks største rollemodelsportal

Vær med, når Dansk Industri og DiverseEksperter.dk samler en række toneangivende aktører og inspirerende rollemodeller til et storstilet event om diversitet.

Synlige rollemodeller er en af nøglerne til et mangfoldigt Danmark. Det er baggrunden for Danmarks største rollemodelsportal, og du inviteres hermed til erhvervs-kickoff af DiverseEksperter.dk i Industriens Hus 3. maj 2024.

Blandt talerne er digitaliserings- og ligestillingsminister Marie Bjerre, og fra scenen vil debatter og oplæg sætte fokus på vejen mod mere diversitet og vækst i fremtiden.

Engagement fra alle dele af erhvervslivet er afgørende for et kønsbalanceret samfund, og eventet giver inspiration til, hvordan virksomheder kan gøre en positiv forskel for udviklingen.

DiverseEksperter.dk, der er blevet til i et tæt samarbejde med mediehuse, virksomheder og organisationer, indeholder allerede mere end 2.000 kvindelige og non-binære eksperter til brug for medierne. I forbindelse med dette kickoff udvides portalen, så også erhvervslivet får adgang til de mange rollemodeller. Her kan virksomheder rekruttere ledere, bestyrelsesmedlemmer, samarbejdspartnere og keynote speakers, ligesom de kan arbejde målrettet med at synliggøre egne eksperter, ledere, specialister og talenter via portalen.

Oplev blandt andet:

  • Dansk Industris adm. direktør, Lars Sandahl, om DI’s engagement i diversitetsdagsordenen
  • Digitaliserings- og ligestillingsminister Marie Bjerre om regeringens visioner for diversitet
  • Folkene bag DiverseEksperter.dk, der fortæller om vigtigheden af rollemodeller og portalens bidrag til mere diversitet
  • Debatter med fremtrædende erhvervsledere, nøgleaktører og aktive rollemodeller – mød bl.a. Nina Smith, Bo Foged, Katja Iversen, Gertie Lærkholm og Frederikke Antonie Schmidt