Webinar

Lederalliancen

Vil du være med til at gøre en forskel for nogle af de 43.000 unge, der hverken er i uddannelse i job? Så deltag i webinaret om Lederalliancen

Dansk Industri inviterer i samarbejde med Lederne og videnshuset Cabi til webinar om Lederalliancen, som handler om at række en hjælpende hånd til unge uden for uddannelse og job.

Mere end 43.000 unge er hverken i uddannelse eller job, så der er brug for, at vi som ledere og virksomheder handler. Sammen kan vi gøre en stor forskel for de unge, hvis vi giver dem mulighed for at prøve sig selv af i arbejdslivet. 

På webinaret kan virksomheder og ledere blive klogere på, hvad Lederalliancen er, hvordan den fungerer i praksis og møde alliancepartnerne, der guider dig til, hvordan du og din virksomhed kan blive en del af løsningen.

Hvad gør Lederalliancen til noget særligt?

Lederalliancen er et praksisnært koncept, der gør det let for den enkelte virksomhed at blive en del af løsningen på et samfundsproblem, som ligger i toppen af den politiske agenda, men som desværre stadig vokser. 

Lederalliancen hjælper de virksomheder, der vil tage ansvar for, at de unge kommer i kontakt med arbejdsmarkedet. Med et håndholdt forløb finder vi mulige opgaver til en eller to unge i virksomheden. Det kan være i praktik, i et fritidsjob, det kan være få timer eller mange. Og så skaber vi en solid kontakt til den rette person hos kommunen, der kender de unge og kan skabe et godt match.

Du kan frit vælge det webinar, der passer dig.

Er du allerede nu klar til at tilmelde dig Lederalliancen og blive kontaktet, så er det også muligt. Du kan tilmelde dig her.

På dagen vil du møde:

  • Line Stentoft Andersen, Dansk Industri
  • Bjarne Henning Jensen, Lederne
  • Trine Thomsen, Cabi
  • Og du vil høre historien om en virksomhed, der via Lederalliancen har fået et godt match med et ungt menneske